To je to što me zanima!

Hrvat radi u bazi u kojoj je legionar pobio tri suborca

Čad: Vojnici su u kampu međunarodnih snaga blizu grada Abeche čuli pucnjeve, a kasnije su pronašli i tijela. Ubojica je pobjegao iz kampa
Vidi originalni članak

U Čadu u Africi intenzivno traže francuskog vojnika, pripadnika elitne francuske postrojbe Legije stranaca. On je u utorak navodno ubio dvojicu suboraca i jednog vojnika UN-ovih mirovnih snaga iz afričkog Toga. Vojnici su unutar kampa međunarodnih snaga blizu grada Abeche čuli pucnjeve, a kasnije su pronašli i tijela. Ubojica je pobjegao iz kampa, a u bijegu je navodno ubio i jednog civila. U potragu za odbjeglim vojnikom uključile su se europske mirovne snage i lokalne vlasti. U Čadu je od listopada prošle godine i 15 vojnika Oružanih snaga Hrvatske koji se nalaze u bazi Iriba. Od kampa u kojem su vojnici poginuli udaljeni su 200-tinjak kilometara. Ministarstvo obrane kaže da jedan pripadnik Oružanih snaga radi u bazi gdje je bio incident, no on je dobro.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • alesiaj 09.04.2009.

    Ovakve me vijesti uopćer ne zanimaju. Da ne bi sada slušali o svakom Hrvatu koji će biti na nekoj NATO-voj bojišnici. Da imaju prava muda digli bi ovu zemlju iz pepela...a ne zaj...za tuđe interese.

  • susjed 08.04.2009.

    E sad je jako bitno da tu radi jedan hrvat !!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare