To je to što me zanima!

Hrvati dosad u H&M-u potrošili više od 100 milijuna kuna

Prvu trgovinu u Hrvatskoj H&M otvorio je u travnju u centru Cvjetni. Od tada su ostvarili prihode od ukupno 101 mil. kn i otvorili pet trgovina u Zagrebu, Splitu i Zadru
Vidi originalni članak

Lanac modnih trgovina H&M u Hrvatskoj je dosad ostvario prihode od 101 milijun kuna, piše Poslovni dnevnik. Prvu trgovinu otvorili su u travnju u centru Cvjetni. Zaključno do 31. kolovoza H&M je u Hrvatskoj ostvario prodaju od 51 milijun kuna. 

- Hrvatski kupci su vrlo dobro prihvatili H&M-ove trgovine u Zagrebu, Splitu i Zadru zbog čega smo vrlo zadovoljni - rekla je Kerstin Binder iz H&M-ovih odnosa s javnošću. 

Do sada su otvorili pet trgovina, a 20. listopada otvaraju trgovinu i Westgate Shopping Cityju. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • neutral1 06.10.2011.

    A vi šta pričate da im roba nevalja očito nikad niste kupili komad robe kod njih i više ste dosadili i bogu sa svojim žalopoljkama, ja svoju dijecu oblačim 5 godina u nihovim dućanima i roba je vrhunska za novce koje plačam.

  • neutral1 06.10.2011.

    Samo je šteta da nisu prije otvorili dućane kod nas. Najintereasntnija mi je ova sirotinja na portalu,njih par non stop nas truju kako nitko nema i svi smo sirotinja kao da živimo u Somaliji,daj shvatite da nas ima koji odlično živimo od svog rada i možemo si priuštit gotovo sve šta je normalnom čovjeku dovoljno.

  • konjina 01.10.2011.

    puna naša gregora i drogeraša

Komentiraj...
Vidi sve komentare