To je to što me zanima!

Hrvati su u Maroku progutali hašiš i pokušali ga prešvercati

Otkrili su 'mule': Četiri muškarca su otputovala u Maroko gdje su progutali 2,8 kg hašiša pakiranih u kapsule. Policija ih je uhitila na graničnom prijelazu Bregana
Vidi originalni članak

Četvorica hrvatskih državljanina uhićena su nakon što su na Bregani zaustavljeni s paketićima hašiša. Policijski službenici PNUSKOK-a objavili su kako je provedeno kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca te je utvrđeno kako su osumnjičenici otputovali u Maroko gdje su progutali 2,8 kilograma hašiša pakiranih u kapsule.

- Sumnja se da su sve četiri osobe (1982., 1988., 1989., 1981.), s ciljem daljnje preprodaje hašiša, na području Kraljevine Maroko nabavili najmanje 2800 grama droge. Gutanjem ovalnih paketića težine oko pet grama, drogu su unijeli u tijelo te ju tako kao putnici u zrakoplovu najprije prokrijumčarili u Italiju, a potom automobilom pokušali u Hrvatsku. Osumnjičenici su zaustavljeni i legitimirani prilikom ulaska u Hrvatsku na graničnom prijelazu Bregana - stoji u priopćenju MUP-a.

Liječničkim pregledom utvrđeno je kako su muškarci u tijelu posjedovali više kapsula ispunjenih hašišem. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja dovedeni su pritvorskom nadzorniku, a  Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici podnesena je kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • bana12345 02.05.2015.

    kad vec pisete članak onda napišite da se razumije zašto kako zbog čega su ji pregledali na koji način su skuzili da nesta ne stima sa njima

  • 28.04.2015.

    Opet pitam: jesu li Hrvati ili hrvatski državljani???? Jer to nije isto!

  • HE-MAN 28.04.2015.

    Nece vas zlotvori pustit da se malo opustite.Uvijek vas moraju drzati napetim ko puska tako da ne mozete MISLIT jer MISAO je njihov neprijatelj.Ovdje se uopce ne radi o hasisu ili drogi nego jednostavno o cinjenici da je netko pokusao izigrati mafijasku drzavu iz njihovog djela kolaca(koji im ne pripada naravno).Fucka se njima sta se ljudi truju.To im je u interesu.Stare ovce treba zaklati jer su beskorisne.Mladu janjetinu toviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare