To je to što me zanima!

Hrvatima propalo veselje zbog jeftinih hoodica: Nike otkazao narudžbe sa sniženim artiklima

Hrvati su pohrlili na Nikeov web shop zbog greške kod preračunavanja u euro zbog čega su artikli bili po 30 kuna. Nike je u mailu koji je poslao kupcima sniženih artikala obećao vratiti novac za iste
Vidi originalni članak

Nakon što je Nike nekoliko dana prije Božića oduševio Hrvate vrtoglavim, ujedno i neplaniranim, popustima, stigao je 'hladan tuš'. Nekoliko čitatelja javilo se s informacijom da im je Nike odbio narudžbe u kojima su bili sniženi artikli.

- Danas su nam svima koji smo naručili odbili narudžbe. Greška je greška i morali bi je ispoštovati, a ne nam uputiti lažan mail u kojem tvrde da su artikli 'out of stock'. Artikle se u istom trenutku može naručiti po punim cjenama - napisao je jedan.

Drugi nam je čitatelj potvrdio da su artikli koji su navodno trenutno nedostupni zapravo dostupni na stranici, naravno u punoj cijeni.

-  Dakle, ugovor između Nikea i kupca je sklopljen, a oni ga poništavaju kako žele.

Nike je u mailu koji je poslao napisao kako će kupcima vratiti novac. To međutim nije ublažilo ljutnju kupaca koji su se nadali da im je greška Nikea priskrbila majice za 30 kuna, ili pak hoodice za 65.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • domačapuca 28.12.2022.

    ..bilo bi smiješno da nije žalosno

  • Kalča 99 28.12.2022.

    Od 19 stvari koje sam naručio 8 je vec stiglo. Za ostale borba.... hvala Nike

  • Jopazg 27.12.2022.

    Njihova greska,po svim zakonima moraju isporuciti artikle!

Komentiraj...
Vidi sve komentare