To je to što me zanima!

Hrvatska i BiH od prosinca počinju izručivati bjegunce

BiH će sporazum potpisati sa Srbijom i Hrvatskom, a premijerka Kosor je posjetu Sarajevu izjavila da su usuglašene izmjene i dopune nekih ugovora
Vidi originalni članak

Hrvatska i BiH će potpisati ugovor kojim će biti riješeno pitanje izdržavanje zatvorske kazne za bjegunce koju nakon presude u jednoj državi pobjegli u drugu čiji su državljani.
- Iz BiH je nakon presude pobjeglo 282 ljudi, od kojih je 100 u Srbiji, 110 u Hrvatskoj i 13 u Crnoj Gori, a za njih 56 se ne zna gdje se točno nalaze - rekao je za sarajevo-x.com tajnik ministarstva pravde Jusuf Halilagić.
BiH će sporazum potpisati sa Srbijom i Hrvatskom, a premijerka Jadranka Kosor u nedavnom je posjetu Sarajevu izjavila kako su usuglašene izmjene i dopune međunarodnih ugovora. Potpisivanje ugovora između triju država očekuje u prosincu. Hrvatski bjegunci poput Branimira Glavaša, Ognjena Šimića, Blaža Petrovića i drugih, mogli bi se naći iza rešetaka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sprinterica 24.11.2009.

    ova vijest je namjerno objavljena upravo sad tak da si prije božića i jedni i drugi s obje strane granice stignu pribaviti putovnice neke treće države možda kosova ili neke druge koja nije u EU

  • kizo43 24.11.2009.

    konačno.Koju če sad Glavaš s osmijehom pokazivati osobnu iskaznicu????

  • tricetri 24.11.2009.

    lesi se vraća kući?

Komentiraj...
Vidi sve komentare