To je to što me zanima!

Hrvatska i EU pregovaraju o odblokiranim poglavljima

Hrvatska je u Bruxellesu počela pregovarati o poglavljima Okoliša i Ribarstva. Do sada su Hrvatskoj ta dva poglavlja blokirali Slovenci
Vidi originalni članak

Na pristupnoj konferenciji u Bruxellesu Hrvatska i Europska unija u petak su otvorile pregovore o poglavljima Okoliš i Ribarstvo. Slovenija je sve do četvrtka blokirala ta dva poglavlja. Slovenci su popustili nakon što su dobili čvrsta jamstva EU da će slovenski interesi biti zaštićeni. Hrvatska sada ima 30 otvorenih poglavlja, a očekuje se da će na sljedećoj pristupnoj konferenciji, početkom travnja, biti otvorena i ostala tri poglavlja koja se tiču pravosuđa, tržišnoga natjecanja, rekonstrukcije brodogradilišta te ono o vanjskim odnosima, piše Večernji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • makarska 19.02.2010.

    zivila EU

  • PapaŠtrumpf 19.02.2010.

    Još mi nije jasno kome je ta EU što dobro donijela, osim što britanci plaču za funtom, njemci za markom, talijani za lirom....Švicarska po sredini europe a nije u uniji-zašto ??? Tako su nam govorili da je privatizacija dobra, pa danas nemamo ni vlastitu banku a stranci nas deru na kamate k\'o zadnju stoku ! Kako kaže crnilabud fuck EU !

  • crnilabud 19.02.2010.

    the fuck EU!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare