To je to što me zanima!

Hrvatska je zatvorila još jedno poglavlje s Unijom

Sloboda kretanja robe je jedna od 'četiri slobode' na kojima se temelji funkcioniranje europskog tržišta. To poglavlje uređuje slobodan protok robe
Vidi originalni članak

Hrvatska je u ponedjeljak na Međuvladinoj konferenciji o pristupanju Europskoj uniji zatvorila pregovore o poglavlju Sloboda kretanja robe. Tako se ukupan broj zatvorenih poglavlja popeo na 18, prenosi dnevnik.hr. Sloboda kretanja robe je jedna od 'četiri slobode' na kojima se temelji funkcioniranje europskog tržišta. To poglavlje uređuje slobodan protok robe na unutarnjem tržištu Unije.
- Poglavlje Sloboda kretanja robe je vrlo bitno jer je ono jedan od kamena temeljaca unutarnjeg tržišta - rekao je Vladimir Drobnjak.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • be yourself 19.04.2010.

    Ne želim da uđemo u EU i onda da nam svaki dan daju neke podatke gdje ćemo gledati kako Rumunjska, Hrvatska i Bugarska izmjenjuju zadnja mjesta.

  • nemam pojma 19.04.2010.

    da bar hočete moje poglavlje zatvorit danas (čitaj stolica), pa da idem u miru spavat

  • MajstorFantaz 19.04.2010.

    Pravo ste poglavlje zatvorili \"sloboda kretanja roba\" ma jeli a da priznate da vam je i sama eu priznala da ste pravi maheri kada treba ukrast pare i izvest ih van na strane račune???? NAŠE PARE za naše bolnice,škole,tvornice!!!! Dali se u hrvatskoj u zadnjih par godina otvorila bilokakva proizvaodnja nečeg osim na svakom čošku casino i kladionice!!!! Ha nesposobnjakoviči??!! Možda najbolje da i bolnice zatvorimo i sve prenamjenimo u striptiz klubove!!! Vi ste zatvorili dovod kisika svom mozgu bando vladajuča i svakim svojim potezom zatvarate mogučnost da hrvatski narod izađe iz krize i uvjeravate nas da je budučnost u uniji a ubiti jedino što vas zanima jesu EUROPSKE PLAČE jer zašto bi u saboru primao plaču 15000 kuna kada može 15000 eura, gadite mi se više, za mene ste ništa drugo nego izdajice hrvatskog naroda, baš me zanima kako čete proči na BOŽJEM SUDU!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare