To je to što me zanima!

'Hrvatska narodna banka mora objasniti deblokadu računa'

Račun Credo banke je, podsjetimo, HNB deblokirala na dvije minute i tada su dvije banke i jedno investicijsko društvo naplatili svoje mjenice, objavila je HANFA
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu tražilo je provođenje izvida vezano uz kaznenu prijavu zbog deblokade računa Credo banke, javlja HRT. Prijavu je podnijela HANFA te je odvjetništvo tražilo Hrvatsku narodnu banku (HNB) da objasni okolnosti obavljenih isplata. 

Račun Credo banke je, podsjetimo, HNB deblokirala na dvije minute i tada su dvije banke i jedno investicijsko društvo naplatili svoje mjenice u iznosu između osam i devet milijuna kuna, objavila je HANFA. 

Osim toga Županijsko državno odvjetništvo u Splitu obavlja izvide oko likvidacije Credo banke te prikuplja sve informacije o poslovanju banke. 

Štediše Credo banke od četvrtka mogu podići novac

Štediše u četvrtak mogu doći u Hrvatsku poštansku banku i Croatia banku i podići svoj ulog, svi oni koji imaju osigurane depozite do 400.000 kuna. Novac je osiguran i sigurno će ga dobiti, rekao je u utorak Vinko Radić, direktor Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka (DAB).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Braco30 30.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • miladraga 30.11.2011.

    Naravno, za to opet nitko neće odgovarat!

  • apocalypsedude 30.11.2011.

    ovu usranu zemlju treba razjebat', zgadiju raselit' i sve u tri krasne zaboravit'. mi nismo sposobni gospodriti svojom guzicom, a kamoli drzavom. da smo veliki k'o rusija i bogati k'o japan nebi mogli namiriti sve "hrvatske politicare" i njihove uguze. nismo ni za sluge, jer smo lijeni. samo da je rata, rakije i busanja u prsa, a kada treba zavrnuti rukave i prionuti poslu onda samo gledamo kako zajebat' zakon, sakrit' porez i gdje sto maznut'.

Komentiraj...
Vidi sve komentare