To je to što me zanima!

Hrvatska obala više nije zelena na novoj korona-karti EU-a

Europski centar za kontrolu i prevenciju bolesti objavio je novu, ažuriranu korona-kartu Europe prema kojoj je Hrvatska diljem Jadrana označena narančastom bojom. Prošlog je tjedna cijela bila u 'zelenom'
Vidi originalni članak

Hrvatska obala više nije zelena na novoj korona-karti Europske unije koje objavljuje Europski centar za kontrolu i prevenciju bolesti (ECDC). 

Prema novoj karti koja je ažurirana u srijedu, jadranski dio Hrvatske je u narančastoj boji. 

Podsjetimo, ECDC je prošlog petka objavio korona-kartu na kojoj je cijela Hrvatska bila u zelenom, što je pokazivalo povoljnu epidemiološku sliku. 

TESTIRALI 3909 LJUDI U Hrvatskoj danas 139 slučajeva zaraze, nema preminulih

Idi na 24sata

Komentari 440

  • jozicalen9 16.07.2021.

    A joj, jadni Dalmoši šta će oni ako im turisti ne dođu? Hoćemo li mi svi porezni obveznici to njima nadoknaditi i platiti, a oni partijali i nisu se pridržavali mjera stožera .

  • Legalno Ilegalno 15.07.2021.

    To što je sada Hrvatska u narandžastom je klasični manevar Brisela polaganog završavanja turističke sezone,kako bi globalisti nastavili dalje sa poznatim projektom COVID19 i pokušaju da cijepe stado . Vjerojatno će tako uskoro označiti i ostale zemlje EU. Klasični nastavak sprovođenja nacističko fašističkog programa EU znajući unaprijed kako će stvari stajati zbog toga je Britanija na vrijeme izašla iz EU.

  • 09051959ve 15.07.2021.

    Možda je ponestalo zelene boje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare