To je to što me zanima!

Hrvatska: Pedofil je mislio da se dopisuje s djevojčicom (12)

Kriminalistička policija istražuje 54-godišnjaka s istoka Hrvatske koji se javljao djevojčici za koju je mislio da ima 12 godina. Dopisivao se s 'lovcima na pedofile' koji su ga prijavili
Vidi originalni članak

Najamanje tjedan dana traje velika kriminalistička istraga na istoku Hrvatske nakon što je grupa online lovaca na pedofile prijavila 54-godišnjaka za mamljenje djeteta putem Facebooka.

On se danima dopisivao s osobom, za koju je mislio da je djevojčica od 12 godina. Zapitkivao ju je o njezinom životu, što voli raditi, želio uspostaviti videopozive te poslao 30-ak fotografija svog spolnog organa.

- Jaaaako si lijepa. Sorry, koliko ti godina? Vidim dosta si mlada...- napisao je muškarac djevojčici već u prvoj poruci što je vidljivo po snimci ekrana.

- 2007 sam godište. Vi? - odgovorio mu je lovac na pedofile.

- Malo sam stariji. Super si mi... jako lijepa... - odgovorio je predator.

U daljnjem dopisivanju je rekao kako ima 38 godina te kako joj želi slati svoje fotografije kad bude budna. 

- Ne tražim ja tvoju fotku već da ti ja pošaljem samo jednu svoju, to sam mislio. Da li ćeš ju obrisati kad ju pogledaš? Obećaj da hoćeš... - pisao je predator.

Kako bi ga ulovili u teškom kriminalu, ljudi iza profila tražili su muškarca da se fotografira s prstom na bradi te da mu se vidi cijelo lice. To je bio uvjet za nastavak dopisivanja i 'dobivanja povjerenja'. Tu su bile još i opaske kako bi netko djevojčici trebao prati leđa, ali i direktne poruke gdje želi da ga djevojčica dira. Nakon svega što su zabilježili dali su podatke policiji koja sad pokušava utvrditi je li se manijak dopisivao i s drugim djevojčicama.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 06.05.2020.

    Neki dan je bio clanak i video kako se clan joomboosa upucava maloljetnici

  • 1905ktbffh 06.05.2020.

    A njemu ne znate ime i prezime napisati..staviti sliku..a kad neki klinac opljačka kiosk i oib mu napišete

  • 05.05.2020.

    Samo jedno pitanje. Zašto mi plaćamo policiju? Nije li to njihov posao? Umjesto da bake i djedove privodite bolje bi vam bilo da se već jedanput uhvatite posla! A ima ga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare