To je to što me zanima!

Čekaj malo, Hrvatska se bori protiv korupcije? Zvuči kao vic

Ovo je velika pljuska i Vladi i Uskoku, ali i sramota za Hrvatsku u kojoj zaklinjanje u borbu protiv korupcije zvuči kao i kad je pokojni Bandić pričao o "nultoj stopi tolerancije na korupciju". Kao loši vic
Vidi originalni članak

Hrvatska je maksimalno posvećena borbi protiv korupcije. Donijeli smo dosad nebrojeno antikorupcijskih programa, a premijer Andrej Plenković se često voli pohvaliti čistim rukama, neovisnim institucijama i novim HDZ-om koji nema baš nikakve veze s onim osuđenim za izvlačenje javnog novca. Ta slika je samo promidžbena. Potrebna za uljepšavanja izvješća i dokaz da se nešto radi, odnosno piše. Čim se spusti na teren, otkriva se ona druga slika koja je poput one Doriana Graya, dobro skrivena na tavanu i koja prikazuje pravo stanje: potpunu izobličenost. Uhićenje Gabrijele Žalac to zorno dokazuje.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Horton 11.11.2021.

    Usporedimo li Hrvatsku danas i prije Sanaderovog uhićenja, danas je ipak bolje, s obzirom da se može reći da nitko nije 100 posto siguran da neće biti uhićen. Naravno, korupcije ima puno, mnogi su zaštićeni, ali nitko nije sasvim bezbrižan. Drugim riječima, ako se radi usporedba kroz vrijeme, koliko god stanje bilo loše, ovo je napredak. S time da najveći problem i dalje ostaju sudovi, a pitanje je i kako će ovaj slučaj završiti na sudu.

  • 11.11.2021.

    Brukamo se na svjetskoj razini! Strašno....

  • SAINAS_1 11.11.2021.

    Bore se protiv korupcije između sebe, ono ko će više pokrasti🤭. Nije to isti HDZ, ovaj je nabrijan i friziran😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare