To je to što me zanima!

Hrvatska u četvrtak otvara manje granične prijelaze s BiH

Nakon dogovora dviju država ponovno se otvaraju granični prijelazi zbog školske djece koja pohađaju nastavu uglavnom u Hrvatskoj te zbog obavljanja gospodarskih i poljoprivrednih aktivnosti
Vidi originalni članak

Za prijelaz granice između Hrvatske i Bosne i Hercegovine od četvrtka će se otvoriti šesnaest malograničnih prijelaza koji su bili zatvoreni od travnja zbog sprječavanja širenja koronavirusa, objavila je u srijedu granična policija susjedne države. 

Nakon dogovora dviju država ponovno se otvaraju granični prijelazi zbog školske djece koja pohađaju nastavu uglavnom u Hrvatskoj te zbog obavljanja gospodarskih i poljoprivrednih aktivnosti u pograničnim područjima. 

PROBLEMI ZBOG KORONE Na granicama svatko ima svoja pravila: Evo što vam treba za ulazak u europske zemlje

"Granični prijelazi za pogranični promet otvorit će se 15. listopada 2020. Prijelaz državne granice odvijat će se u skladu sa sporazumom i važećim zakonskim propisima", priopćila je granična policija BiH. 

Mještani na području oko Tomislavgrada, Čapljine i Ljubuškog su nekoliko puta u posljednjih mjesec dana prosvjedovali tražeći otvaranje malograničnih prijelaza kako bi njihova djeca mogla jednostavnije odlaziti u škole u Hrvatskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zlatko Li 15.10.2020.

    pa zašto za Boga miloga

  • 15.10.2020.

    Dali znate kolko ima korone kod njih a vi otvarate granice.Taman da se mi u Dalmaciji zarazimo ko da nemamo dovoljno korone.

  • ajetodoo 15.10.2020.

    Šta se mene tiče, nema potrebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare