To je to što me zanima!

HSP-AS osuđuje i ograđuje se od morbidnog skupa A-HSP-a

HSP-AS ograđuje se od stavova izrečenih na skupu A-HSP-a u Zagrebu koji, kažu, sramoti ne samo pravašku ideologiju, nego i hrvatski narod te hrvatsku državu
Vidi originalni članak

Hrvatska Stranka Prava dr. Ante Starčević (HSP-AS) oštro osuđuje jučerašnji skup na Trgu bana Jelačića u organizaciji Autohtone Hrvatske stranke prava (A-HSP).

HSP-AS ograđuje se od stavova izrečenih na tom skupu koji, kažu, sramoti ne samo pravašku ideologiju, nego i hrvatski narod te hrvatsku državu.

Naime, isprva je objavljena informacija da iza bizarnog skupa stoji, HSP-AS, no oni se žestoko ograđuju od 'blago rečeno morbidnog skupa'. 

Podsjetimo, Bizarnu kolonu predvodio je predsjednik stranke Dražen Keleminec, a pratila ih je limena glazba. Sudionici su bili odjeveni u crno, nosili su štit s šahovnicom s prvim bijelim poljem i mahali hrvatskom i američkom zastavom te se zakleli na vjernost Donaldu Trumpu. Među zastavama kojima su mahali se istakla i zastava neonacističkog NPD-a.

Vlada je oštro osudila ekstremizam i širenje straha, a od svega se ogradilo i Veleposlanstvo SAD-a koje je 'odbacilo svaki pokušaj povezivanja Sjedinjenih Država s ovom mrskom ideologijom'.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • TONI 1_1 02.03.2017.

    Mislim da ovakva zbivanja samo nanose stetu cijeloj Drzavi.Osudjivati Seselja i njegove gluposti a ciniti isto nije resenje.Njemci ne dozvoljavaju ovako nesto,zasto onda mi dozvoljavamo.Bolje organizujte neku radno korisnu akciju gdje bi svi ucestvovali bez obzira na nac.i vjersku pripadnost.To je moje misljenje ko se ne slaze molim da me zaobidje.

  • jack_daniels_1 02.03.2017.

    I što to znaci biti obucen u crno? To je Hrvatstvo, volim Hrvatsku? Primitivci, sramota ovog naroda. Sramota djece koja nešto ipak pokušavaju. I za kraj fraza: da nije žalosno gledati vas, bilo bi smiješno.

  • jack_daniels_1 02.03.2017.

    Zar ova država nema instumente kojima bi "odmah" prekinula ovakve budalaštine? Ali odmah, isti čas. Bez pompe i raštimane limene glazbe ovih budala?

Komentiraj...
Vidi sve komentare