To je to što me zanima!

HSP će braniti interese RH, EU parlament je Babilonska kula

Mada su najavili gostovanje dugogodišnjeg predsjednika Nacionalne fronte, desne francuske stranke, Jean-Marie Le Pena, taj 85-godišnji političar ipak nije došao
Vidi originalni članak

Svi koji ne žele mijenjati djecu i unuke za afričke i azijske imigrante, moraju podržati HSP, poručuje Daniel Srb, predsjednik te stranke u Karlovcu, gdje je boravio u sklopu predizborne kampanje za izbore u Europski parlament.

Mada su najavili gostovanje dugogodišnjeg predsjednika Nacionalne fronte, desničarske francuske stranke, Jean-Marie Le Pena, taj 85-godišnji političar ipak nije došao u Hrvatsku. Umjesto njega došao je europarlamentarac Bruno Gollnisch, član Le Penove stranke. 

Europski parlament je nazvao babilonskom kulom.

- Postoji luda pretenzija da će se moći dobro upravljati s 400 milijuna ljudi. Zadržali smo naše nacionalne parlamente, no ne zna se da 80 posto njihovih djelatnosti se odnosi na prevođenje europskih direktiva i njihovo uvrštavanje u nacionalna zakonodavstva - kaže Gollnisch.

Srb ističe kako bi pravaši jedini zastupali hrvatske interese u Europskom parlamentu.

- Zastupnici HDZ-a i SDP-a bit će u koaliciji, jer su to i pučani i socijalisti u Europskom parlamentu. Tako će zastupati Europsku uniju u Hrvatskoj, umjesto Hrvatsku u Europskoj uniji - poručuje Srb.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • PetarEzgeta 04.04.2013.

    Ma dajte i ovima koje mjesto u EU sprčiji tzv. parlamentu, odmah će promijeniti mišljenje u - za EU.

  • francetić 04.04.2013.

    Štitit ćete i braniti prventveno interese svojih stranaka i svoje plaće.

  • AntunSklepič 04.04.2013.

    stranka raspašoj ha ha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare