To je to što me zanima!

Htio je izvući pištolj? Policajci ubili mladog crnca u kolicima

Policajci su se prvo zaderali na Jeremyja McDolea (28) da digne ruke u zrak i baci pištolj, no nakon što ih nije poslušao i posegnuo u džep izrešetali su ga mecima
Vidi originalni članak

Muškarca u invalidskim kolicima ubila su četvorica policajaca u Delawareu koji tvrde da je bio naoružan. Policija je došla nakon prijave da se netko pokušao upucati, a svjedoci tvrde da se pokušao ubiti.

Policajci koji su došli na teren prvo su se zaderali na Jeremyja McDolea (28) da digne ruke u zrak i baci pištolj, a nakon što ih nije odmah poslušao i posegnuo je rukom u džep, a oni su ga izrešetali. 

Kasnije su pored njega pronašli pištolj kalibra .38, a policija je na konferenciji kazala da nitko nije imao namjeru ubiti nikoga taj dan. No, mladićeva majka kaže da se nisu pošteno ponijeli prema njezinom sinu. 

Jeremy je bio paraliziran od struka na niže od svoje 18. godine kada ga je upucao prijatelj. 

- Bio je u kolicima, paraliziran. Na videu se vidi da nije potegnuo pištolj - rekla je na konferenciji za novinare. 

Na policiju se obrušila i njegova sestra Letesha

- Zašto ga niste iz kolica izbacili elektro-šokerom? Zašto niste iskoristili gumene metke da ga maknete iz kolica? - pitala ih je. 

Šef policije Bobby Cummings tvrdi da su policajci ispravno postupili, ali ipak je pokrenuta detaljna istraga. Četvorica policajaca zasad su postavljena na administrativne dužnosti.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • nostalgicar62 26.09.2015.

    ovo vam moram reći: prije nekih desetak godina u našem tisku sam pročitao da su spec agenti američkog FBI-aja imali akciju "uhićenja" teškojg kriminalca. U nekoj zgradi njih 4 - 6 agenata posatavili su mu zasjedu i kada se tip pojavio nije slušao njihove zakonite zapovjedi u stilu-lezi potrbuške, ruke iza leđa na glavu i tome slično jer mu nije bilo jasno o čemu se radi. Uglavnom epilog je bio da su u unakrsnoj pucnjavi iz pištolja tipa izrešetali sa nekih 40-strijeljiva, da bi se odmah nakon toga ispostavilo da to nije bila tražena osoba, odnosno to nije bio opasan krimibalac kojega su došli uhititi. Normalno u stilu Amera, nesretnika su proglasili kolateralnom žrtvom. Da vas čujem sada. Imate li kakav komentar na rečeno?

  • mangup@dj 26.09.2015.

    drugi put ih poslušaj što govore

  • Walter White 26.09.2015.

    stvarno su face, njih par izbuse covjeka u kolicima!!! svaka cast ako mogu s time zivjeti, prema zakonu vjerojatnosti, sve se to vrati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare