Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
127 komentara

Htio je izvući pištolj? Policajci ubili mladog crnca u kolicima

Policajci su se prvo zaderali na Jeremyja McDolea (28) da digne ruke u zrak i baci pištolj, no nakon što ih nije poslušao i posegnuo u džep izrešetali su ga mecima

127 komentara

Muškarca u invalidskim kolicima ubila su četvorica policajaca u Delawareu koji tvrde da je bio naoružan. Policija je došla nakon prijave da se netko pokušao upucati, a svjedoci tvrde da se pokušao ubiti.

Policajci koji su došli na teren prvo su se zaderali na Jeremyja McDolea (28) da digne ruke u zrak i baci pištolj, a nakon što ih nije odmah poslušao i posegnuo je rukom u džep, a oni su ga izrešetali. 

Kasnije su pored njega pronašli pištolj kalibra .38, a policija je na konferenciji kazala da nitko nije imao namjeru ubiti nikoga taj dan. No, mladićeva majka kaže da se nisu pošteno ponijeli prema njezinom sinu. 

Jeremy je bio paraliziran od struka na niže od svoje 18. godine kada ga je upucao prijatelj. 

- Bio je u kolicima, paraliziran. Na videu se vidi da nije potegnuo pištolj - rekla je na konferenciji za novinare. 

Na policiju se obrušila i njegova sestra Letesha

- Zašto ga niste iz kolica izbacili elektro-šokerom? Zašto niste iskoristili gumene metke da ga maknete iz kolica? - pitala ih je. 

Šef policije Bobby Cummings tvrdi da su policajci ispravno postupili, ali ipak je pokrenuta detaljna istraga. Četvorica policajaca zasad su postavljena na administrativne dužnosti.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message