To je to što me zanima!

Htio opljačkati dućan, opkolila ga policija pa je zatočio ženu

Zagreb: Jadranko Č. (45) iz Bjelovara htio je opljačkati dućan Prehrane na Prisavlju. Ušao je i tražio od prodavačice da zaključa vrata. Držao ju je zatočenu sat vremena
Vidi originalni članak

Dečki, obucite pancirke, čula sam inspektora kako govori policajcima. Sve je izgledalo kao u filmu. Sa svih su strana došli policijski auti. Trgovina je bila opkoljena, kaže stanarka zgrade na zagrebačkom Prisavlju.

Jadranko Č. (45) iz Bjelovara, naoružan pištoljem, u trgovinu Prehrane u prizemlju zgrade ušao je u subotu oko 19.40 sati. Unutra je bila samo radnica Anita H. (22). Zaprijetio joj je i natjerao je da uđe u zahod pa ju je tamo zaključao. No nije primijetio da je prodavačica imala mobitel. Nazvala je policiju, koja je ubrzo opkolilla trgovinu. Anita je sa zahoda nazvala i prijateljicu kojoj je šapćući ispričala što se dogodilo, da je zarobljena u zahodu. Navodno je Jadranko imao i pomagača s kojim je bio u kontaktu walkie-talkiejem. On mu je i rekao da su ga opkolili.

No pljačkaš se nije odmah predao. Gotovo sat vremena su trajali pregovori s policijom. Onda je Jadranko odbacio pištolj, izašao i predao se. Policija je oslobodila djevojku iz zahoda. Bila je u šoku. Stanari kažu kako joj je ovo bila već treća njena proživljena pljačka. Jadranko je već od prije poznat policiji. Istražitelji sada tragaju za njegovim pomagačem.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • SANJASanja 21.01.2013.

    Jadranko Č. (45), sramota..... puno ime i prezime za one koji ga poznaju i slika za one koji ga ne poznaju da ga se klone.... Anita H. (22) stavljena u rang sa tim lopovm dobro da joj i adresu niste napisali....

  • hellbani 20.01.2013.

    uz vladavinu sdp&hdz , cudi me da nema vise ovakvih prica

  • BYKOBAP 20.01.2013.

    gladni ste a hocete u EU

Komentiraj...
Vidi sve komentare