To je to što me zanima!

Htio pregaziti policajca pa on pucao na auto i ranio mladića

Zagreb: Vozač se nije zaustavio već je dao po gasu. Policajac je izvadio pištolj i počeo pucati u smjeru automobila. Nešto kasnije se u KBC Rebro javio 23-godišnjak s ranom od vatrenog oružja. Nije htio reći tko je vozio Fiat Punto
Vidi originalni članak

Policajci su pratili u ponedjeljak oko 21 sat Fiat Punto zagrebačkih oznaka na zagrebačkoj Peščenici. U jednom trenutku su stali u III. Kozari putu, a policajac je izašao iz automobila i davanjem zvučnih i svjetlosnih signala pokušao zaustaviti Punto. 

Vozač se nije zaustavio već je dao po gasu prema policajcu. Policajac je potom izvadio službeni pištolj i počeo pucati u smjeru automobila, navodno gađajući gume, no nije uspio zaustaviti auto. Nešto kasnije prazno vozilo je pronađeno nekoliko ulica dalje. 

U međuvremenu, oko 21.40 sati na KBC Rebro javio se 23-godišnjak s ranom zadobivenom od vatrenog oružja. Radi se lakšoj ozlijedi u području rebara. Djelatnici bolnice o tome su odmah obavijestili policiju, no mladić nije htio surađivati. Ispostavilo se da je on bio suvozač, a vozača još uvijek traže. Ostaje nejasno zašto je policija isprva htjela zaustaviti automobil. 

Idi na 24sata

Komentari 491

  • mangup@dj 20.12.2012.

    treba locirati pronaći indentificirati i uhititi vozaća i onda obojicu strpati u zatvor a policajcu dati 7 dana slobodnih da se malo odmori od stresa koji mu je nanešen. i tako sa svima koji se bahate po cesti i ubijaju druge sudionike u prometu (bolje da ih policija poubija sve nego da oni ubijaju druge)

  • avayuci 19.12.2012.

    Pa da...trebao je mirno stajati i čekati da ga divljak zgazi. Bravo novinari!

  • JustinBieber1 19.12.2012.

    I ja bi pucao...svi imaju nekakva prava?!!! A što je sa pravima policajca da se zaštiti od takvih idiota?! ako nece se zaustavit ja bi ga zaustavil s sluzbenog pistolem policajca Crime organizasion it must to be Stoop it at 24 hours in All States of Europe !

Komentiraj...
Vidi sve komentare