To je to što me zanima!

"Htio sam biti Tarzan pa sam nabavio 11 tigrova"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zlatko Budin na svom imanju kraj Križevaca brine se za tigrove, koji na dan pojedu 200 kilograma mesa. Zlatko Budin ima čak 11 sibirskih tigrova
Vidi originalni članak

Poljoprivrednik Zlatko Budin već 14 godina uzgaja sibirske tigrove u mjestu Sv. Petar Orehovec kraj Križevaca. Svakodnevo im posvećuje barem šest sati za pripremu hrane i hranjenje te čišćenje 500 kvadrata zemljišta s kavezima. Zlatko se bez straha, ali uz poštovanje igra s “mačićima” nakon hranjenja. 
- Mojih 11 divljih mačaka pojede 200 kg mesa na dan. Veliki su to izdaci pa mi povremeno pomažu donatori - rekao je Zlatko.
Prije tigrova uzgajao je vukove, pume, medvjede i majmune.
- Kao dijete najviše sam volio gledati Tarzana i maštao da ću jednoga dana imati svog lava. Prvog tigra nabavio sam u zoološkom vrtu - dodao je Budin. Krajnji cilj mi je vratiti mladunčad u Sibir, pa sam o ideji izvijestio Vladimira Putina preko ruske ambasade - kaže Zlatko Budin.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • had 01.02.2008.

    Dragi Tarzane.Čekam te u džungli pre dugo.Sada znam da si kraj Križevaca,ako se nevaram to je pod vlašću hrvatske države,i to je dobra vijest.Hrvati znaju pomoći krupnim zvijerima.Dođi što prije i ostvari svoj hrvatski san.Tvoja Čita.

  • Ratkajeva 01.02.2008.

    hvala ti što si mi rekao.bok i dobro se zabavi jer ja ću sutra zabrijati do jutra.

  • manitou 01.02.2008.

    ma nemam pojma, uopće ih ne gledam, mrzim serije koje su napravljene da uzmu lovu, pa ih ima 450...i nije neka radnja, iskreno da ti kažem, kostimografija je promašena (što su rekli kritičari)...itd...zadnji puta sam upao na scenu baš kad joj je alić trpao zguza, pa me malo nasmijalo. inače je šrot od serije. mala; odoh van. čeka te elio na nivesici; ispast će van s prozora koliko ti maše :):):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare