To je to što me zanima!

Htjeli zapaliti kćer u Zagrebu, prijavili ih za pokušaj ubojstva

Čekali su kćer, koja je kući došla u pratnji dvojice muškaraca, od kojih je jedan sin vlasnice kuće u kojoj živi. Otac djevojke dvojicu muškaraca je polio benzinom
Vidi originalni članak

Policija je roditelje djevojke koju su pokušali zapaliti u zagrebačkom Vrapču prijavila za pokušaj ubojstva. Sumnjiče ih da su se u utorak oko 23 sata automobilom bjelovarskih registracija dovezli do kuće u kojoj im stanuje kćer. Parkirali su se, izvadili iz auta kanistar s pet litara benzina te su krenuli prema kući.

Čekali su kćer, koja je kući došla u pratnji dvojice muškaraca, od kojih je jedan sin vlasnice kuće u kojoj živi. Otac djevojke dvojicu muškaraca je polio benzinom, a majka je u tom trenutku kćer srušila na pod. Otac je i nju zalio benzinom.

Nekoliko puta je muškarac u njihovoj blizini pokušao upaliti upaljač, koji nije radio. Prijetio je da će ih sve ubiti. U tom trenutku je stigla i policija, koju je netko od njih uspio pozvati. 

Policajci su majku i oca priveli na ispitivanje, nakon čega je protiv njih podnesena kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sebach 14.01.2014.

    Ocito nista nije kako se cini, vidim sa 24sata samo pise o necemu dok ima senzacionaliza, a ako se otkriju neke nove mozebitne informacije onda nista od toga... stvarno tuzno. Naravno, ne znaci ni da je ovo istina, samo netreba odmah donositi zakljucke jer senzacionalizam prodaje novine, ne istina. http://www.jutarnji.hr/brat-zapaljene-marije-brani-roditelje-sestra-je-rasipnica-i-laze--mama-i-tata-nisu-je-htjeli-zapaliti/1154582/

  • Mysterio 09.01.2014.

    Prava šteta što je upaljač zakazao! To se dogadja kad policija privodi roditelje a dijeca rade kako im se k**** digne,a kad se nešto dogodi onda opet opali po roditeljima! Batina je iz raja izasla,ma kakvi god zakoni bili.

  • ledo1 09.01.2014.

    šta se to mora dogodit i prelomit u ljudima da idu vlastito djete polit benzinom u namjeri da je zapale

Komentiraj...
Vidi sve komentare