To je to što me zanima!

Huligani pretukli vaterpoliste Mladosti dok su šetali Splitom

Trojicu kadeta zagrebačkog vaterpolo kluba Mladost u subotu oko 10 sati napali su maloljetni huligani dok su šetali u blizini hotela na splitskom Zvončacu
Vidi originalni članak

Trojicu kadeta zagrebačkog vaterpolo kluba Mladost jutros oko 10 sati napali su maloljetni huligani dok su šetali u blizini hotela na Zvončacu.

Jedan od kadeta je zadobio lakše tjelesne ozljede, bio je u bolnici jer mu je ozlijeđena  rožnica.  Srećom, bez većih komplikacija pa je nakon bolničkog pregleda pušten kući, javlja Večernji list.

Incident je potvrdila splitska policija koja je izvijestila da je u tijeku kriminalistička obrada.

U Splitu se održava kadetsko prvenstvo Hrvatske u vaterpolu.



Idi na 24sata

Komentari 368

  • sir20 09.03.2015.

    treba uvest kazne zatvora vec za mladje osobe nprod14-15 godina da se mogu zatvarat u zatvore pa ih tamo malo nauce pameti kako je to kad te netko pretuce brutalno bez povoda a i roditelje bi takve dijece trebalo objavljivati na internetu da se srame izaci iz stana

  • Mionamonika 09.03.2015.

    Šta se*ete protiv Splita i Splićana, svake godine u Split dolazi sve više i više stranih turista, Split je liti centar svita i sve prođe super, nikakvih incidenata. Vaše selendre su nebitne u odnosu na SPLIT.

  • Artusartus 09.03.2015.

    U svakoj teritorijalno-političkoj cjelini ima pojedinaca koji se asocijalno ponašaju (mislim čak i jednak postotak; stvar je genetski uvjetovana a postojeće razlike su pitanje detekcije - policijska neučinkovitost je također asocijalno ponašanje). Ono što pojedina društva razlikuje je percepcija asocijalnosti: jesu li drugovi počeli ignorirati ove huligane? Jesu li pajtaši ikad prestali piti kada ture plaća silovatelj maloljetnice (nepravomoćno uvjetno osuđen), ubica starice od 82 godine (pušten zbog "dobrog vladanja"), kreten koji je policajcu zabio baklju u oči (još nije u zatvoru)?

Komentiraj...
Vidi sve komentare