To je to što me zanima!

‘Hvala Bogu da je zet preživio jer on i moja kći čekaju bebu'

Cisterna se prevrnula na autocesti Bregana-Lipovac u nedjelju poslije 18 sati. Nakon što je sletjela s ceste se i zapalila. Srećom, vozač nije teško ozlijeđen, niti su kemikalije iz cisterne iscurile
Vidi originalni članak

Hvala Bogu da je ostao živ. On i moja kći očekuju prvo dijete, rekao nam je punac vozača koji je u nedjelju preživio požar cisterne na autocesti kraj Slavonskog Broda. Nazvao je redakciju 24sata nakon što je vidio vijest o nesreći kraj Oriovca. Zanimalo ga je kako je njegov zet R. L. (37) iz Dugog Sela, jer supruga vozača, njegova kći, nije o njemu znala ništa. Vozača će iz Opće bolnice Slavonski Brod prevesti u Zagreb jer je on to osobno tražio, s obzirom na to da je iz Dugog Sela.

– Nije bilo razloga da mu ne udovoljimo. Ondje će mu operirati noge. Stabilno je i život mu nije ugrožen – rekao je dr. Josip Samardžić, ravnatelj brodske Opće bolnice “Dr. Josip Benčević”.

OZLIJEĐEN VOZAČ Na autocesti Bregana-Lipovac cisterna se prevrnula i zapalila

Cisterna je u vlasništvu tvrtke Kemokop iz Dugog Sela. Bila je napunjena herbicidom, opasnom kemikalijom koju su prevozili za Srbiju.

– Što je uzrok nesreći bit će utvrđeno. Najbitnije je da je ostao živ. Odmah nakon nesreće predstavnici tvrtke uputili su se na mjesto nesreće i posjetili su vozača. S njim su razgovarali te smo obavijestili njegovu obitelj. Iz cisterne nije iscurila ni kap kemikalije – rekao je Nenad Lovrić iz tvrtke Kemokop Dugo Selo. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Mošsimislit 11.12.2018.

    Dobar neki bog spasitelj....ostao je živ...samo ima polomljene noge....

  • tuliluli 11.12.2018.

    ‘Hvala Bogu da je zet preživio jer on i moja kći čekaju bebu' Dobro što kći čeka bebu, ali zet! Zaboga.

  • 10.12.2018.

    Gospodine Lepan nije izgorjela cisterna nego vozilo za vuču iliti tegljač. Dajte se malčice prije pisanja članka konzultiranje sa MUP-om.

Komentiraj...
Vidi sve komentare