To je to što me zanima!

Hvar: Inspekcija zatvorila Carpe Diem, radio 1 dan

Inspekcija je usred sezone zatvorila hvarski klub Carpe Diem Beach na otočiću Marinkovac u arhipelagu Paklenih otoka. Radio je samo jedno jutro
Vidi originalni članak

Inspekcija je usred sezone zatvorila hvarski klub Carpe Diem Beach na otočiću Marinkovac u arhipelagu Paklenih otoka. Radio je samo jedno jutro. Zatvorili su ga jer centralna kuhinja nije imala minimalne tehničke uvjete. Zatvorili su i WC-e koje bi trebali koristiti kupači i ormare s generatorima, piše Index. Glasnogovornica kluba Tia Svirčević kaže kako pokušavaju riješiti problem koji nisu očekivali. Imaju sve dozvole da mogu raditi po sistemu klupica.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Sofi 20.07.2010.

    A što se tiče Carpe Diem, to je baš mjesto za ljude koji imaju jaaako puno novaca i koji ga žele ostavljati zabavljajući se u Hrvatskoj, a Hrvatska im to ne omogućuje. Takvim ljudima nije teško ostaviti 100-1000 Eura na zabavu. Pa kad to zatvore, evo razloga da Hrvatska bude u još većoj krizi, kad ne zna uzeti novac od turista.

  • Sofi 20.07.2010.

    Najveća birokratska glupost zvana MINIMALNO TEHNIČKI UVJETI valjda postoji samo u Hrvatskoj. U Londonu ili Budimpešti možete otvoriti restoran u zgradi predviđenoj za rušenje. Takvi restorani u Londonu su izuzetno popularni i čak rezervirani za sve mjesece dok restoran posluje. Tamo možete otvoriti svašta na svim mjestima. Birokracija je minimalna ili nula. Kod nas samo pričaju o ulaganju i turizmu, a državni birokrati, potpomognuti glupim zakonima, te miniraju na svakom koraku.

  • Kurcoslav 20.07.2010.

    Toliko love tamo mlatite, a da nemate za sanaciju minimalnih uvjeta u takvom lokalu, pa to je sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare