To je to što me zanima!

HŽ-ov kondukter u vlaku kod Kistanja pipkao maloljetnicu

Pohotni muškarac (56) je maloljetnicu sa područja Zadra pipkao po intimnim dijelovima tijela. Zaskočio ju je u putničkom vlaku koji je vozio iz Zadra u Knin
Vidi originalni članak

Zbog pipkanja maloljetnice policija je u Kninu uhitila 56-godišnjeg željezničara. Osumnjičen je za kazneno djelo bludnih radnji na štetu maloljetnice s područja Zadra. 

- Provedenim je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni, u svojstvu djelatnika Hrvatskih željeznica, 5. kolovoza 2011.godine u putničkome vlaku na relaciji Zadar-Knin u mjestu Kistanje maloljetnicu dodirivao po intimnim dijelovima tijela - izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zloinaopako 15.10.2011.

    Ljudi moi procitala sam vaše komentare..i neki su zaista bezvezni..bez uvrede...!! Ta cura koja je bila u vlaku je moja frendica i ne oblači se izazovno i cura je imala kartu !! Ako bas zelite znati doticni navedeni gospodin ju je trazio da se nađu kod njega u stanu u Zadru na što ona nije pristala...Bilo je tu još dosta toga...ali iz samog straha da ce joj se to ponoviti cura je zvala oca cim je dosla da dode po nju! Zato nemojte predpostavljati suvsne stvari..jer danas sutra svi vi koi ste komentirali da se cura izazovno oblacila i da je ona izazivala ili svercala se zamislite da se to,nedaj bože, dogodi vašoj kćerki..mislim da onda nebi tako komentirali vise nikad!!

  • zippysnake 10.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dzigi10 10.08.2011.

    pa dragi moji mame i tate...a kako bi bilo da vašim djevojčicama, koje to više nisu, savjetujete da ne hodaju polugole...... pokazuju koliko su velike...nije muška krv voda,jel tako dragi očevi...vaše kčeri, kad pogleda vaš vršnjak,on je pedofil a vi isti, kad gledate tuđu djecu, VI STE OK...hahaha...NO MOLIM VAS...da netko ne shvati krivo moj komentar,jako sam protiv takovih događaja, ali te DJEVOJČICE nemaju nimalo srama niti samopoštovanja...dakle same su krive za 70% ovakovih priča...svi znamo komentirati kad se desi , a koliko smo učinili da bi to spriječili? Mamo...gotovo ništa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare