To je to što me zanima!

HZJZ u Zagrebu uvodi dodatni termin za cijepljenje u subotu

Cijepit će se u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“, Rockefellerova 4, u subota 6. studenoga 2021. od 10 do 14 sati, bez naručivanja i najave
Vidi originalni članak

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) izvijestio je u četvrtak da je, zbog povećanog interesa građana za cijepljenje u protekla dva tjedna, organizirao dodatni termin za cijepljenje protiv covida-19 u subotu u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“, bez naručivanja i najave.

Cijepit će se u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“, Rockefellerova 4, u subota 6. studenoga 2021. od 10 do 14 sati, bez naručivanja i najave, a bit će sve doze i sva cjepiva protiv covida-19.

Tu se tradicionalno cijepi svaku srijedu od 16 do 20 sati. Jučer, u srijedu, 3. studenoga tu je bez naručivanja i najave cijepljeno 868 osoba: 381 osoba je primila prvu dozu, 201 drugu, a 286 osoba booster dozu.

GUŽVA NA KAJZERICI Rusi navalili na cijepljenje u Zagrebu: 'Želimo cjepivo koje je odobreno u Europskoj uniji'

„Odaziv na cijepljenje u proteklih nekoliko dana i sve veći interes za cijepljenje dokazuju kako su građani prepoznali važnost cijepljenja kao jedini način da zaštite sebe i ljude oko sebe. Rekordne brojke novooboljelih i punjenje kapaciteta bolnica možemo smanjiti isključivo cijepljenjem. Siguran sam da svi možemo i više i bolje i zato pozivam sve građane da se odazovu na cijepljenje i da mirnije uđemo u dugu zimu koja je pred nama“, istaknuo je ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak.

Jučer je u Školi narodnog zdravlja cijepljeno čak 39 posto građana više nego prošle srijede. Ravnateljica Škole narodnog zdravlja Mirjana Kujundžić Tiljak također je izrazila zadovoljstvo odzivom građana.

DRAŽEN JURKOVIĆ: 'Od cjepiva smo očekivali puno više, no boljeg alata nemamo'

„Drago nam je da su se građani odazvali u ovako velikom broju, te ih čak niti kiša nije omela da pričekaju svoj red i cijepe se. Bilo je dosta osoba mlađe i srednje dobi. Neke je informacija o 41 preminuloj osobi u jednom danu potaknula na cijepljenje, a posebno činjenica da dvije najmlađe preminule osobe u dobi 30-50 godina nisu bile cijepljene“, rekla je ravnateljica Kujundžić Tiljak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Au🤦🏻♂Logike 05.11.2021.

    Ja sam mislio da se janjci pojavljuju samo na proljeće.

  • max2017 04.11.2021.

    no dakle sad je uspjeh organizirati cijepljenje duljeg radnog vremena od par sati u "radne dane"??! i nečuveni za vikend ?!

  • 04.11.2021.

    Hoces hoces se cijepiti ito sto prije da nebude kasno..nekima treba vremena da dodje iz guze u glavu ali dodje kad tad..sjetite se samo napada na one koji su se prije reda cijepili i i i i sta sad kada ima cijepiva svi u misijim rupama..ali misevi izlaze iz rupa zar ne i naj" hrabriji"ce se ukakati od straha..ma salim se cijepite se ljudi ako boga znate ne izazivajte sufbinu na sopstvenim zivotima 5000000 miliona je umrlo ..sta cekate

Komentiraj...
Vidi sve komentare