To je to što me zanima!

'I ja sam kao dijete bio u Oluji. Jako se dobro sjećam događaja'

Prošao sam cijeli dio 95. godine, isto kao i 91. Jako se dobro sjećam događaja, bio sam u ratnom području. Mislim da svi zajedno na to trebamo gledati s pijetetom, kaže ministar
Vidi originalni članak

Mislio sam na udruge koje koriste svoja prava da komuniciraju da su bili sudionici Oluje, ali i ja sam kao dijete bio u Oluji. Prošao sam cijeli dio 95. godine, isto kao i 91. Jako se dobro sjećam događaja, bio sam u ratnom području. Mislim da svi zajedno na to trebamo gledati s pijetetom, a ne raditi na promaknuću pojedinih političkih ciljeva kad o tome govorimo, rekao je Banožić, rekao je u srijedu u Dnevniku HRT-a ministar obrane Mario Banožić (43) i tako objasnio što je konkretno mislio kad je na današnjoj konferenciji za novinare spomenuo "skandal s udrugama".

MINISTAR BANOŽIĆ: 'Ne bojkotiramo Milanovića u Kninu, imam puno obaveza'

Zaključio je da hrvatski narod zaslužuje dostojanstvenu proslavu Oluje.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Izgleda kao bojkot Milanovića, ali zapravo HDZ-ovi ministri bojkotiraju ratne zapovjednike

Banožić je potvrdio je da neće biti na primanju ratnih zapovjednika na obljetnicu Oluje, u organizaciji predsjednika Zorana Milanovića. Kazao je kako je od jutra zauzet aktivnostima - od polaganja vijenaca na Mirogoju, svečane Akademije, sastanka sa zapovjednikom garde Minnesote, susretom s braniteljima s ministrom Medvedom i premijerom.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • hadzostrogi 04.08.2022.

    Ogranicen ko balkon

  • pollo 04.08.2022.

    Jel ima status branitelja ili je samo invalid?

  • i.hun 04.08.2022.

    Mislim da Medved mora riješiti status branitelja za Banožića. Pod hitno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare