To je to što me zanima!

I Marasovića je netko uspio ušutkati, napustio je skupštinu

Dr. Dujomir Marasović kaže da je incidentu prethodila “borba” tj. tko će moći govoriti na izbornim skupštinama ogranaka. Zbog poniženja je napustio skupštinu HDZ-a
Vidi originalni članak

Pripadnik mladeži HDZ-a Danijel Rajić rekao mi je da će mi dati da govorim, da je to ‘akt milosti’. Rekao sam mu da meni milost ne treba! Obukao sam mantil i napustio skupštinu..., kaže dr. Dujomir Marasović, šef splitskog HDZ-a.
 Marasović kaže da ne bi napuštao skup da ga šef stobrečkog HDZ-a nije želio poniziti izjavom o “ukazivanju milosti”. Objašnjava kako je incidentu prethodila “borba”, tj. tko će moći govoriti na izbornim skupštinama ogranaka. Marasović je prakticirao običaj da predsjednik gradskog ogranka odlazi na skupštine lokalnih ogranaka i na njima govori. No hadezeovci u Stobreču očito su imali drugačije zamisli. Pozicija Dujomira Marasovića u splitskom HDZ-u uzdrmana je ovim potezom.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Serge 04.04.2012.

    Oružje im dajte ljudi !!! Neka se pobiju !!!! I eto nama Hrvatima sreće !!!

  • lstojcic 03.04.2012.

    Ovaj " gospodin " napokon će pronaći svoje mjesto u povijesti,nestati sa ekrana ,novina ,javnih skupova a nadam se i sa svojeg nezasluženog mjesta u našem Saboru.Ovakvih tipova nam je već dosta jer njihovi izljevi bedastoća kažu kakovi su nas marginalci vodili i zašto smo tu gdje smo.

  • ŽAKLINA_1 27.03.2012.

    subota, 24.ožujka 2012 Ivanka Luetić: Časni sud HDZ-a je nelegalan i ne legitiman Prije više od godinu i pol dana Ivanka Luetić Boban uputila je Časnom sudu HDZ-a prijedlog za pokretanje stegovnog postupka protiv Krune Peronje, tadašnjeg šefa Županijskog odbora HDZ-a i još nekih članova stranke, a odlukom koju je donio prije desetak dana Časni je sud odbacio njezin prijedlog uz obrazloženje da ona ne može podnijeti taj zahtjev.- Prozivam časni sud HDZ-a jer je nelegalno i nelegitimno tijelo. Kako je moguće da su slučaj Jerka Rošina riješili u roku od dva mjeseca, a za moj im je slučaj bio potreban 21 mjesec. Na kraju su odbili moj prijedlog uz obrazloženje da po članku 48. Statuta ne mogu podnijeti takav zahtjev. Njihova je odluka suprotna Statutu, jer članak 48. Statuta kaže kako prijedlog za pokretanjem postupka tijelu HDZ-a može pokrenuti svaki član - kazala nam je Ivanka Luetić Boban. Dodaje kako bi se Statut stranke djelomično trebao izmijeniti jer se "nekih članaka ne bi zasramili ni najveći diktatori, a HDZ stranka koja u svojim temeljima nosi demokraciju." - Mandat Časnog suda traje dvije godine. Na zadnjem Općem saboru su trebali biti imenovani članovi Časnog suda, ali to nije učinjeno. No, tada su svi plakali za Sanaderom, a Jadranka Kosor nije znala ili je zaboravila da treba imenovati članove Časnog suda - zaključila je Ivanka Luetić Boban koja također razmišlja o tome da se kandidira za šeficu splitskog HDZ-a. INES BRAJEVIĆ Foto: CROPIX

Komentiraj...
Vidi sve komentare