To je to što me zanima!

'I moja je ruka ostala u zraku. Vi nemate kućnog odgoja!'

Nakon sinoćnjeg sučeljavanja Kolinda Grabar Kitarović požalila se da joj nekoliko protukandidata nije željelo pružiti ruku. Odgovorio joj je Predrag Matić koji kaže da se aktualna predsjednica nije htjela rukovati s njim...
Vidi originalni članak

Ne želim nikog minorizirati, niti ikome želim davati preferencije. Međutim kad sam ušla i rukovala se sa svima, bilo je dvoje-troje njih koji mi nisu uopće htjeli pružiti ruku. Međutim to je stvar nedostatka kućnog odgoja. Mi se borimo u političkoj areni, moramo se boriti argumentima, a ne nekim stavovima kojima se želi poniziti suparnika, izjavila je aktualna predsjednica Kolina Grabar Kitarović nakon sinoćnjeg sučeljavanja. 

VELIKA ANKETA 24SATA Dobitnici i gubitnici: Tko je, po vama, pobjednik sučeljavanja?

I zaista, Ivan Pernar i Katarina Peović jučer su se stvarno odbili rukovati s predsjednicom. No, da je njena prozivka o nedostatku kućnog odgoja možda deplasirana, naznačiti je dao Bojan Glavašević koji se jutros na Twitteru prisjetio događaja iz 2015. godine. 

- Kao što ti, zbog svojeg prigodničarskog domoljublja, licemjerja i jeftinih političkih poena, nisi htjela pružiti ruku Predragu Matiću na Memorijalnom groblju u Vukovaru 18.11.2015.? Mnogo je onih koji ti nakon tvojih 5 godina na Pantovčaku neće htjeti pružiti ruku. Karma is a bitch, napisao je Glavašević, tada suradnik Predraga Matića, europarlamentarca SDP-a i bivšeg ministra branitelja. 

Njegovu je objavu dva sata kasnije potvrdio i sam Predrag Matić, također na Twitteru. 

- Kada vam sinoć neki nisu htjeli pružiti ruku, možda ste se sjetili Vukovara 18.11.2015. i moje ruke koja je ostala u zraku. Da imate imalo kućnog odgoja, znali biste što trebate učiniti kada se jutros pogledate u ogledalu. Ali, vi to nećete učiniti. Jer nemate kućnog odgoja, napisao je Predrag Matić. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • intellectus 20.12.2019.

    Podrumas

  • 20.12.2019.

    Javljaju se dvije sirovine koji su ocrnili Hrvatsku

  • centarfor 19.12.2019.

    Glavaševiću, tvoj bosanski kućni odgoj omogućio je tebi i Fredu da dovučete komade iz Amerike i da s njima na državni trošak, s rent a carom, idete malo u Dubrovnik. Nikada niste odgovorili na ove "optužbe".

Komentiraj...
Vidi sve komentare