To je to što me zanima!

I narko dileri vole Instagram: Zlatne puške, tigrovi, alkohol...

Damaso Lopez Serrano sin je meksičkog narko bossa koji je bio jedan od najbližih El Chapovih suradnika, a nakon što je Guzman završio u zatvoru, vjeruje se kako je ušao u rat s njegovim sinovima oko teritorija Sinaloa kartela
Vidi originalni članak

Sin meksičkog narko bossa Damasa Lopeza Nuneza i kumče Joaquina Guzmana zvanog 'El Chapo' sam se predao policiji na granici SAD-a i Meksika, nakon što mu je i otac završio iza rešetaka.

Damaso Lopez Serrano, poznat i kao El Mini Lic, prije toga se na društvenim mrežama hvalio luksuznim životom. Zlatni dizajnerski pištolji i puške, tigrovi kao kućni ljubimci, skup alkohol i 'tornjevi' novca bile su mu svakodnevnica.

Serranov otac bio je jedan od najbližih El Chapovih suradnika, a nakon što je Guzman završio u zatvoru, vjeruje se kako je ušao u rat s njegovim sinovima oko teritorija Sinaloa kartela.

Podsjetimo, 'meksički kralj droge' je uhićen u veljači 2014. u Mazatlanu, nakon 13 godina bijega. Međutim, u srpnju 2015. 'El Chapo' (Niski) je pobjegao iz zatvora u Altiplanu kroz tunel dug 1,5 kilometra na motociklu koji je bio pričvršćen na tračnice koje su završavale u jednoj kući u izgradnji.

Vođa kartela Sinaloe skrivao se zatim šest mjeseci te je ponovo uhićen nakon pucnjave u gradu Los Mochis. Smatra se da je bio jedan od najmoćnijih ljudi u narkopodzemlju u gradu Juarez, a izručen je SAD-u u siječnju, uoči inauguracije Donalda Trumpa. Suđenje će mu početi u siječnju 2018. u New Yorku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • FigliDi Luppi 03.08.2017.

    Serendipity ne kasnis puno samo dvije sezone u kojima se vec sve bitno odigralo a sada najesen dolazi i 3 sezona ( ugoverena i cetvrta ) bas kao i puno bolja i zanimljivija serija Gomorrah

  • serendipity26 03.08.2017.

    Za sve fanove ovakvih preporučam seriju Narcos..

  • _Varešak_ 03.08.2017.

    Sve što sa vragom dođe sa njim i ode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare