To je to što me zanima!

I sin ju moli da prestane: Žena prosi na stanici, a ima milijune

Kina: Na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari. Neki smatraju da sin zanemaruje majku i da žena vjerojatno prosi jer je usamljena i dosadno joj je
Vidi originalni članak

Djelatnici željezničke stanice u u kineskom Hangzhou počeli su putnike upozoravati preko razglasa da ne nasjedaju na priču starice (79) koja tvrdi da je siromašna i zato prosi novac. No ženin sin tvrdi da obitelj živi u vili, da posjeduju nekoliko nekretnina od kojih neke iznajmljuju lokalnim biznismenima, a on sam vodi obiteljsku tvrtku. Kaže da su imućna obitelj i da imaju puno više novaca od prosječne obitelji u tom kraju. Majci je već nekoliko puta rekao da prestane prositi no ona ga ne želi poslušati. Na društvenim mrežama je objavio fotografije svoje majke te je zamolio djelatnike kolodvora da "upozore" ostale putnike na nju.

Žena prosi svaki dan od 10 do 20 sati i dnevno zaradi oko 283 kune. Na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari. Neki smatraju da sin zanemaruje majku i da žena vjerojatno prosi jer je usamljena i dosadno joj je. Sama žena tvrdi da prosi jer ne želi samo sjediti kod kuće te da želi zaraditi dovoljno novca za njegovatelja, piše OddityCentral. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Iskrena mala 07.11.2018.

    i kod mene u naselju ima jedna starica koja kopa o smeću, traži boce a ima troje djece koja žive u Njemačkoj i svaki mjesec joj šalju novac plus što ona prima mirovinu ali ona to radi jer joj je dosadno a djeca da znaju što radi bi poludila.

  • Stevo_Horvat 07.11.2018.

    Ne vjerujem niti malo u ovu vijest. U Kini vlada komunizam i tamo nema niti prosjaka niti milijunaša.

  • sol 07.11.2018.

    E kad bi znali koliko se zaradi? pa sin kaze, vila dobar zivot, sve od prosnje, najbogatiji covjek u neko vrijeme u engleskoj bio je prosjak, kad su ga jednom priveli popio, iz stanice je pozvao nekoga, sta mislite tko je dosao, licni vozac, donio mu odjelo, i dovezao advokata, onda su ga prepoznali,

Komentiraj...
Vidi sve komentare