To je to što me zanima!

I sve snimio: Mladić u Zagorju seksualno iskoristio djevojku

Ivana C. (25) sumnjiče da je u noći na nedjelju na području Hrvatskog zagorja imao spolni odnos bez pristanka s djevojkom koji je neovlašteno snimao. Dobio je mjesec dana pritvora u Remetincu
Vidi originalni članak

Istražna sutkinja Županijskog suda u Zagrebu poslala je Ivana C. (25) na mjesec dana u istražni zatvor. U Remetincu je završio kako ne bi mogao utjecati na svjedoke i ponoviti nedjelo.

Sumnjiče ga da je u noći na nedjelju na području Hrvatskog zagorja imao spolni odnos bez pristanka s djevojkom koji je neovlašteno snimao.

Nakon prijave djelatnici PU krapinsko-zagorske priveli su ga na krim obradu te ga potom uz kaznene prijave prepratili pritvorskom nadzorniku. Tužiteljstvo je potom od sutkinje istrage zatražilo da ga pritvori što je ona i učinila. 

Ako nakon istrage osumnjičeni bude optužen te eventualno nakon suđenja i osuđen, prijeti mu do šest godina zatvora.

Kaznenim zakonom je za spolni odnos bez pristanka propisana kazna do pet godina zatvora, a za neovlašteno snimanje do godine dana zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Anna Zg 33 22.02.2017.

    kako se Vi ljudi,palite na poluinformacije,neistine!?.volite voditi tudji zivot,i osudjivati!?...kakva djevojka?to je zena,supruga majka, malog djeteta..kojeg je ostavila doma..da bi malo izasla...zasto odmah osudjujete musko?istinu znaju samo oni ..najzanimljiviji dio je da je ona vozila sa svojim autom,pored svoje kuce,i vracala se...divna majka,i zena..morala,odgovornosti ko u priči!.zalosno :( .a Vi svi odmah pripremate lomace,a i Vama se to moze dogoditi..pa da Vas vidimo...

  • mrTrobec 18.02.2017.

    Pogrijesio je trebao je s njom sklopiti ugovor o snimanju pornica i bio bi cist kao suza

  • Istina_Boli_2 15.02.2017.

    Tip jos nije osudjen, Jos nije dokazano da je ovaj tip kriv, niti je osuden. Zbog toga se treba smatrati i tretirati nevinim dok se (i ako se) ne dokaze da je kriv. Mozda ne bi bilo lose pogledati tu snimku pa da se vidi da li je to uradio protiv volje ili pak uz njenu suglasnost (pa se poslije "predomislila"?)

Komentiraj...
Vidi sve komentare