To je to što me zanima!

I Turudić, baš kao Plenković, ima poremećen kompas. Nije važno ako se krade EU novac

U zemlji s normalnom vladom bilo koja osoba s ugrađenim moralnim i etičkim (ne)standardom poput onoga kod Turudića ne bi mogla pogledati prema sjedištu tužiteljstva. A kamoli postati šef institucije koja je predvornik borbe protiv kriminala
Vidi originalni članak

U prvoj noći nakon one saborske potvrde novog državnog tužitelja suca Visokoga kaznenog suda Ivana Turudića, netko vrlo tužan ostavio je dva reda crvenih lampiona ispred Gajeve 30a, glavnog sjedišta DORH-a u Zagrebu. Na razini simbolike poruka je jasna: premijer Andrej Plenković izborom notornog Turudića ubio je, konkretnije pokopao, još jednu instituciju koja se kako-tako otimala partiji. Nije bila nešto posebno efikasna, ali nije baš zaslužila ovo što ju je snašlo. Crvene lampione služba sigurnosti DORH-a s pločnika Gajeve brzo je uklonila, ali je truli osjećaj nasilja ostao kružiti zrakom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Miovil 16.02.2024.

    Čovjek se prijavio iz Kuće koji taj posao godinama radi.I kako se olako preskače takav čovjek.Zašto on nije biran.O čemu se tu radi.Koliko znam EU oduvjek daje prednost vlastitim kadrovima.

  • samocenzura 09.02.2024.

    ne krade se u hrvatskoj nego se pune vrece,i jedini koji to moze sprjeciti je milanovic,i da hdz ode u povjest,ako ostane ova vlast onda nam se lose pise sva lova iz eu fondova ce se sakriti jer ima svog suca na celu.

  • ilmare 09.02.2024.

    Neke rijrči koje Plenki ne koristi treba izbaciti iz riječnika jer ih ne priznije,a ni poznaje primjerice laž i moral...

Komentiraj...
Vidi sve komentare