To je to što me zanima!

I u Zapruđu se grade POS-ovi stanovi: 'Kvadrat' za 1035 €

Na Sajmišnoj cesti u Zagrebu izgradit će se ukupno 519 stanova i deset poslovnih prostora. Gradnja će se odvijati u dvije faze, a potrajat će sve do kolovoza 2016. godine
Vidi originalni članak

Na Sajmišnoj cesti u Zapruđu u petak je postavljen kamen temeljac za nove POS-ove zgrade, a njihova gradnja koja će se odvijati u dvije faze  potrajat će sve do kolovoza 2016. godine.

Danas Zagreb živi i preko Save i zato ovu lokaciju treba promatrati kao važnu lokaciju jer je ona dokaz da se Zagreb širi i prema istoku, kaže ministrica

- Kada sam prvi puta došla u Zagreb, Zagreb je za mene bio do Save. Danas Zagreb živi i preko Save i zato ovu lokaciju treba promatrati kao važnu lokaciju jer je ona dokaz da se Zagreb širi i prema istoku. Ovo je prilika i građanima da lakše i jeftinije dođu do svojih nekretnina - poručila je ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš koja je zajedno sa suradnicima otvorila gradnju novih stambenih zgrada. 

Naime, na toj će se lokaciji izgraditi ukupno 519 stanova i deset poslovnih prostora, a građani će tako nekretnine - od jednosobnog do četverosobnog stana platiti 1035 eura za četvorni metar.

Dio stanova ići će u najam na tri godine

Dio stanova koji će se izgraditi bit će isključen iz prodaje i ponudit će se u najam na tri godine pod uvjetima kakvi su građanima ponuđeni u Sopnici Jelkovec, a svi oni koji se odluče na najam imat će prvenstvo u kupnji nekretnine.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kicami 14.08.2014.

    efekt.. još više neprodanih stanova na tržištu,ma koja banka će ih pratit !??

  • ludom 11.08.2014.

    Ovi likovi su zemlja zrak. Da nam date stanove za 100 eura po kvadratu nema šanse. Znate li vi politički paraziti, koliko je hrvatskom čovjeku 1000 eura? Znate li vi, paraziti koliko hrvatskom čovjeku znači 100 eura? Recite, kolike su vam plaće, koje vam svi mi plaćamo? Da bi nam za uzvrat davali "jeftine" kvadrate. Jeste li vi uopće normalni? Mislim da niste.

  • deda62 02.08.2014.

    Hrvatska je puna tih kamena temeljaca ,a nikako da se nešto izgradi ,a bojim se da neće ni ovo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare