To je to što me zanima!

'Iako je predsjednik, Vučić je za mene i dalje četnički huškač...'

Komentirajući izjavu predsjednice o političarima s ruba političkog spektra, Stevo Culej je rekao kako je sto posto siguran da Grabar Kitarović nije mislila na njega
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Stevo Culej rekao je da zna na što predsjednica misli kad govori o političarima s r INVENTURA POSJETA Vučko nas promućko: Nije se ispričao, vodio je kampanju... uba, javlja N1.

"Ja jako dobro znam što je predsjednica mislila kada je govorila o političarima s ruba političkog spektra koji se uredno pojavljuju kada je HDZ na vlasti i marširaju po Zagrebu", rekao je Culej i otkrio kako je riječ o stranci Dražena Keleminca, A-HSP-u.  

ĐAPIĆ O VUČIĆEVOM POSJETU 'To je poraz hrvatske politike, a Plenković je bio svjetla točka'

"Ja sam sto posto siguran da predsjednica nije mislila na mene. Što se tiče branitelja, oni su uvijek imali podršku ove predsjednice za razliku od drugih predsjednika. Puno su kilometara, truda i volje potrošili da bi ona bila predsjednica i da bi uklonili prošlog predsjednika.  Ako je bilo nesporazuma, to će se ispraviti. Branitelji su osjetljiva populacija i razumljiva je njihova reakcija", rekao je te dodao kako je siguran da će predsjednica ubrzo objasniti svoje izjave.

 

Upitan misli li da je predsjednica pogriješila, Culej je odgovorio:

"Ratova je bilo, ratova će biti. Vučić je bio i na inauguraciji, on je predstavnik Srbije iako ja smatram da je on i dalje ono što je i bio: Četnički huškač iz '90. i '91. zajedno s Jovanom Paroškim i ostalima... Ali, on je predstavnik Srbije i s nekim moraš razgovarati".

Idi na 24sata

Komentari 95

  • nokia0102 14.02.2018.

    Vucic lepo obasnio da niko u njegovoj familiji nije bio Cetnik. Kratko i jasno!

  • Voltaire_ 14.02.2018.

    Gospon ? Stevane Culej ! Dokle ta Balkanska retorika ?? Od 55 Hrvati govore da su Srbi cetnici, a Srbi da su Hrvati ustase ?? I na cemu smo ? Vrtimo se u krug , poene na to ubiri i proustae i procetnici. Dokleeee ?? Gospodo sad je 21 vijek okrenite se ekonomiji za prosperitet svojih drzava, a uopce se ne morate voliti :)

  • andrija 2 14.02.2018.

    Ti si Culej previše slatkoriječiv. Vjerojatno ti tvoja mjesečna plaća često udara u glavu pa lupetaš bez veze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare