To je to što me zanima!

Iako se Karamarko vjenčao, 'slučaj Mercedes' nije gotov

Iz Povjerenstva za sukob interesa poručuju kako činjenica da se Karamarko oženio ne znači da će oni odustati od svoje provjere. Stoga će pokrenuti postupak
Vidi originalni članak

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko otkrio je da se u nedjelju vjenčao sa svojom dugogodišnjom partnericom Anom Šarić. No, predsjednica Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa Dalija Orešković za RTL Direkt kaže da to ne poništava događaje prije vjenčanja, javlja RTL.

U fokus javnosti par je stigao kada je šef oporbe viđen u automobilu u vlasništvu njezine tvrtke pa se postavilo pitanje je li automobil vozio kao član obitelji, a ako je tako pitanje je zašto njezinu imovinu nije prijavio u imovinskoj kartici.

No, iz Povjerenstva za sukob interesa poručuju kako činjenica da se Karamarko oženio ne znači da će oni odustati od svoje provjere.

- U odnosu na one podatke i one okolnosti na koje se odnosi zaprimljena prijava, činjenica stupanja u brak ne znači puno, odnosno ne može utjecati na utvrđivanje onih okolnosti koje su se već dogodile - poručuje predsjednica Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa Dalija Orešković.

Je li došlo do sukoba interesa tek se treba utvrditi. Sigurno je tek da - ako je stupanjem u brak došlo do bitne promjene u imovinskom stanju dužnosnika - Karamarko je to dužan prijaviti do kraja ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • tonkica344 27.05.2015.

    Ova se zemlja bavi totalno nebitnim stvarima...

  • tonkica344 27.05.2015.

    Ljudi ne postoji slučaj mercedes, helouuu?!

  • zmaj4444 27.05.2015.

    dosadili ste vec stim glupostima sta je vozio kad je vozio.... ja cu otic sutra iznajmit auto na tjedan dana na svoje ime i dat cu ga prijatelju da se voza i kog brige za to

Komentiraj...
Vidi sve komentare