To je to što me zanima!

'Idem po šesti mandat u drugu izbornu jedinicu i nagodinu po još jedan gradonačelnički!'

Bandić je nositelj liste u II. Izbornoj jedinici, dok je Jozo Miličević na drugom, a Mladen Majer na trećem mjestu. Ljubo Jurčić prvi je na listi u I. Izbornoj jedinici
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Zagreba i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić u četvrtak je predstavio kandidate za Sabor te program kojim će se natjecati na sve bližim parlamentarnim izborima.  

GRMOJA: Bandić je predvodnik korupcije, zbog takvih mladi odlaze iz RH

Bandićeva 365 stranka izaći  će u šest izbornih jedinica – 1., 2.,  3., 6., 7., i 9. 

- Idem po šesti mandat u drugu izbornu jedinicu, a nagodinu još po jedan gradonačelnički mandat - entuzijastično je poručio Bandić, popraćen velikim pljeskom svojih stranačkih kolega u punoj dvorani Novinarskog doma. 

POGLEDAJTE VIDEO UŽIVO: 

 

Tako je Bandić nositelj liste u II. Izbornoj jedinici, dok je Jozo Miličević na drugom, a Mladen Majer na trećem mjestu.

Ljubo Jurčić prvi je na listi u I. Izbornoj jedinici, dok su njegove dogradonačelnice Jelena Pavičić Vukičević na drugom, a Olivera Majić na trećem mjestu. 

NIJE ODRŽAO NI GOVOR Što mu se dogodilo? Bandić je u Sesvetama teturao, suradnici ga morali pridržavati da ne padne

Na Bandićevoj listi u III. Izbornoj jedinici našao se velik broj Zagoraca.

Nositelj je tako III. izborne jedinice Luka Grabušić, predsjednik Glavnog odbora Stranke Milan Bandić 365 i zamjenik gradonačelnika iz Donje Stubice, na 4. mjestu zasjeli su Mladen Galin, 5. Alen Peer, 6. Sandra Belinić te 7. Ivan Štefek iz Krapinsko-zagorske županije.

Drugo mjesto pripalo je estradnom licu, odnosno glazbeniku Ivici Pepelku, a treća je Tihana Gjurašin, voditeljica na Jabuka TV-u. 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ivka42 18.06.2020.

    Milan Bandic mozda krade ali i daje...pogledajte malo druge po drugim zupanijama.sta je napravio on u zg a sta su drugi napravili od svojih gradova...da bar svaki grad ima svoga Bandica....mozete vi pljuvat koliko hocete po njemu al covijek je legenda.i bas me briga ko ce me sad popoljuvat.

  • prigorjerules 18.06.2020.

    Hahah lik je ubijen 🤣🤣🤭🤭

  • Raduša72 18.06.2020.

    Jel pijes?

Komentiraj...
Vidi sve komentare