News

Komentari 11

'Idem po šesti mandat u drugu izbornu jedinicu i nagodinu po još jedan gradonačelnički!'

'Idem po šesti mandat u drugu izbornu jedinicu i nagodinu po još jedan gradonačelnički!'

Bandić je nositelj liste u II. Izbornoj jedinici, dok je Jozo Miličević na drugom, a Mladen Majer na trećem mjestu. Ljubo Jurčić prvi je na listi u I. Izbornoj jedinici

Gradonačelnik Zagreba i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić u četvrtak je predstavio kandidate za Sabor te program kojim će se natjecati na sve bližim parlamentarnim izborima.  

Bandićeva 365 stranka izaći  će u šest izbornih jedinica – 1., 2.,  3., 6., 7., i 9. 

- Idem po šesti mandat u drugu izbornu jedinicu, a nagodinu još po jedan gradonačelnički mandat - entuzijastično je poručio Bandić, popraćen velikim pljeskom svojih stranačkih kolega u punoj dvorani Novinarskog doma. 

POGLEDAJTE VIDEO UŽIVO: 

 

Tako je Bandić nositelj liste u II. Izbornoj jedinici, dok je Jozo Miličević na drugom, a Mladen Majer na trećem mjestu.

Ljubo Jurčić prvi je na listi u I. Izbornoj jedinici, dok su njegove dogradonačelnice Jelena Pavičić Vukičević na drugom, a Olivera Majić na trećem mjestu. 

Na Bandićevoj listi u III. Izbornoj jedinici našao se velik broj Zagoraca.

Nositelj je tako III. izborne jedinice Luka Grabušić, predsjednik Glavnog odbora Stranke Milan Bandić 365 i zamjenik gradonačelnika iz Donje Stubice, na 4. mjestu zasjeli su Mladen Galin, 5. Alen Peer, 6. Sandra Belinić te 7. Ivan Štefek iz Krapinsko-zagorske županije.

Drugo mjesto pripalo je estradnom licu, odnosno glazbeniku Ivici Pepelku, a treća je Tihana Gjurašin, voditeljica na Jabuka TV-u. 

 

Najčitaniji članci