To je to što me zanima!

Identificirali su tijelo iz Drave: Utopio se mladić iz Retkovaca

Mladić (20) je posljednji put viđen u nedjelju, kada je ulazio u Dravu, i to nedaleko od mjesta na kojem je dva dana kasnije i pronađeno njegovo mrtvo tijelo
Vidi originalni članak

Osječka policija utvrdila je identitet utopljenika, čije je mrtvo tijelo u utorak poslijepodne pronađeno na lijevoj obali Drave kod kupališta Copacabana. Riječ je o 20-godišnjem mladiću iz Retkovaca, koji ima prijavljeno boravište u Osijeku, objavila je Slavonska televizija.

Posljednji put viđen je u nedjelju, kada je ulazio u Dravu, i to nedaleko od mjesta na kojem je dva dana kasnije i pronađeno njegovo mrtvo tijelo. U nedjelju je i prijavljen njegov nestanak.

Kao razlog smrti u policiji navode utapljanje, ne otkrivajući druge pojedinosti slučaja.

Podsjetimo, utopljenika je prva primjetila jedna djevojka. Hodajući kroz vodu, nekoliko metara od obale, dotaknula je tijelo koje je bilo ispod površine. Pozvala je dečka koji je bio u blizini, nakon čega su njih dvoje izvukli utopljenika na obalu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cornelie 14.07.2016.

    A ostali se kupaju kao da se ništa nije dogodilo .debili

  • skoolboiq 14.07.2016.

    Vjerovatno se utopio zbog virova, jer vidim da nije iz Os pa valjda nije znao gdje je sigurno. Ima puno ljudi koji skaču sa mosta ili odu dublje i eto onda se dogodi ovakva nesreća. Sućut obitelji

  • tajnamoja 14.07.2016.

    Zamisli plivas i dotaknes mrtvaca. Brrrrr :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare