To je to što me zanima!

Ima 30 šavova: 'Pas je zgrabio Klaru i počeo joj je trgati lice...'

Djevojčica (4) iz Požege ima 30 šavova. Morat će lice mazati posebnom kremom i vjerojatno ići na “brušenje” kože. Mješanac je izgubio kontrolu. Uspavat će ga...
Vidi originalni članak

Zgrabio ju je za glavu i bacio na travu te je počeo gristi. Klara Matić je urlala od bolova i zazivala oca koji je, pokušavajući je spasiti, psa udarao rukama i nogama kako bi je pustio.

Sve je bilo puno krvi. Nije mi jasno kako se mogao slobodno i bez brnjice šetati dvorištem, a već je napadao ljude. Vlasnikov sin nam je rekao da je ugrizao jedno dijete i poštara, kaže mama

- Klara je stajala uz tatu kad je pas u jednom trenutku zarežao. Zvonimir ju je htio primiti u naručje, no pas je bio brži i zgrabio ju je njemu pred očima. Sve je bilo puno krvi. Nije mi jasno kako se mogao slobodno i bez brnjice šetati dvorištem, a već je napadao ljude. Vlasnikov sin nam je rekao da je ugrizao jedno dijete i poštara – kaže mama Anita (38). 

Nakon što je otjerao podivljalu životinju, Zvonimir je kćer stavio u auto i pohitao na Hitnu pomoć. Desna strana lica joj je bila gotovo cijela odgrižena, a krv joj se slijevala...

 Ima duboke rane i više od 30 šavova. Stradale su obje strane lica. Htio ju je rastrgati. Ma unakazio je lice mojoj Klarici, opisao je Klarin djed

– Nasreću, nisu joj oštećeni živci. Ima duboke rane i više od 30 šavova. Stradale su obje strane lica. Htio ju je rastrgati. Ma unakazio je lice mojoj Klarici – opisao je Klarin djed Đuro (75). 

Mama Anita je prestravljena. U još gorem stanju je otac Zvonimir koji je potražio pomoć psihologa.

– Rastresen je i stalno šuti. Povukao se u sebe. Tko zna, možda se smatra i odgovornim iako je krivac vlasnik psa – kaže nam djed Đuro. 

Nakon nesreće Klara je preplašena i ne odvaja se od svoje majke. Stalno joj se stišće u naručje i traži zagrljaj.

Prije napada psa, otkrili su Matići, Klara je obožavala životinje, a sad ih se boji i pogledati.

Vlasnik psa: Osjećam se užasno. Uspavat ćemo psa 

Sin vlasnika psa rekao nam je da se osjeća užasno.

- Pas ne voli nepoznate ljude. Bio je agresivan i jako nam je žao. Uspavat ćemo ga - potvrdio nam je vlasnikov sin.

Idi na 24sata

Komentari 369

  • NatalijaKovac 24.07.2014.

    Ovo sto se desava vise stvarno nije normalno,psi su postali vazniji od ljudi,puni su ih djecji parkovi,vlasnici ne ciste izmet za njima,grad smrdi po ljeti kao da zivim u stali.Jucer pun park djece,a muskarac vodi ni manje ni vise nego cetiri psa po travi gdje oni obavljaju nuzdu a oko njih se gegaju djecica od godinu dana,sjedaju na tu travu i stavljaju ruke u usta.Kao dijete sam strasno voljela pse,ali sada mi uopce vise nisu dragi jer se vecina vlasnika ponasa kao stoka.

  • SUSSIE_1 24.07.2014.

    Volim životinje, ali ipak mislim da previše ljudi ima svoje ljubimce o kojima se onda dovoljno ili nikako ne brine. pa ovo je ozbiljna stvar...dijete će imati posljedice cijeli život. Tko ima psa, trebao bi brinuti o njemu, voditi ga u skladu s propisima, čistit za njim....ili ga treba oderati novčanom kaznom na vrijeme...prije nego se ovako nešto dogodi.

  • ĐorđePatković 23.07.2014.

    nek joj to bude posljednje zlo , zarašće dobro i moći će i za miss ići

Komentiraj...
Vidi sve komentare