To je to što me zanima!

Ima i toga: Politička stranka je prijavila krađu vrtnih patuljaka

U predizbornoj kampanji regionalnih izbora u Austriji, stranci Socijal-demokrata ukradeno je 400 maskota koje su bile utjelovljene u likovima vrtnih patuljaka
Vidi originalni članak

U pokrajinskoj predizbornoj kampanji Socijal-demokratske partije Austrije (SPO) u pokrajini Vorarlberg prijavljena je neobična krađa. Naime, ukradeno je čak 400 vrtnih patuljaka koji su kao maskote partije bili postavljeni diljem grada. 

Prijava policiji neće pomoći stranci da se patuljci nađu, jer je stranka najavila da bilo tko može uzeti patuljke koji su obješeni na tri metra visine na stupovima ulične rasvjete. Tajnik SPO sumnja da se radi o organiziranom uzimanju patuljaka od strane političkih protivnika.

Svi koji žele trebali su dobiti našeg lijepog vrtnog patuljka, a ovako će ostati zakinuti. Ovakva krađa na veliko neće proći bez posljedica - najavio je tajnik SPO-a, prenosi Blic.rs

Inače, sumnja SPO je usmjerena prema Narodnoj partiji (OVP), jer su se na stupovima, na kojima su se nalazili patuljci, našli predizborne plakate OVP.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • FishyEddy 27.08.2014.

    Fronta za oslobođenje vrtnih patuljaka..

  • najindustrijalizovanija 26.08.2014.

    Postoje udruge za slobodu vrtnih patuljaka a ovi su patuljke objesili pa sada optužuju oporbu ..hm.....

  • Pametna ovca 26.08.2014.

    Nama kradu krv,novce i živce i vunu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare