To je to što me zanima!

Ima opekline: Tinejdžerici se zapalio iPhone u džepu hlača

Mobitel se zapalio dok ga je držala u džepu. Čulo se kao da je nešto puklo, a potom se oko nje stvorio dim. Profesor i kolege iz razreda priskočili su upomoć
Vidi originalni članak

Tinejdžerica iz američke savezne države Mainea zadobila je opekline po leđima i bedrima nakon što joj se u džepu zapalio iPhone 5C, piše Daily Mail.

Odmah nakon što je sjela u klupu, djevojka je čula kao da je nešto puklo u stražnjem džepu u kojem je nosila mobitel. Kolege iz razreda vidjele su oko nje dim te su odmah priskočili u pomoć, dok ju je profesor pokrio dekom kako bi ugasio vatru.

Dok su joj prijateljice iz razreda pomagale da skine hlače, iz džepa je ispao 'vidljivo izgoren' Appleov telefon. Djevojka je prebačena u bolnicu, a zasad se ne zna uzrok zapaljenja mobitela.

I ranije gorjeli Appleovi mobiteli

Djevojka je iPhone dobila prije dva mjeseca na poklon od majke. Iako je bila šokirana kad je čula što se dogodilo gospođa Mulligan je kazala da je njena kćer ostala smirena te je čak tražila da se isti dan, nakon što je bila na pregledu u bolnici, vrati na nastavu.

Ovo nije prvi incident s Appleovim telefonima. Prije nekoliko godina iPhone 4 se zapalio tijekom punjenja jednom korisniku u Kaliforniji, ali i tijekom jednog avionskog leta u Australiji. 

Idi na 24sata

Komentari 196

  • TomislavRutar_1 04.02.2014.

    RobertC, ti si malo "maka" ili koji vrag??? za vise milijunsku tuzbu u RH moras imati vise milijuna a ti drgai moj ne izgledas ko da imas vise milijuna zato se vrati s mjeseca na zemlju jer zivot nije "bajka" u kojoj ti zivis....

  • LunaSagacia 03.02.2014.

    Dok je sjedila.. na mobitelu.. http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/12/Kristen-Bell-Laughing-to-Crying.gif

  • SBraja 03.02.2014.

    čekaj daj razmislite malo jel ima logike to što govorite o Appleu, razumijem ono s punjačima, ali to sto je u zatvorenom kućištu koje nije plastično i velika je jako mogućnost da se desi kratki spoj, daj slušajte ove logičnije odgovore, di je došlo do kratkog spoja, a ne neke gluposti pričati, kaj vam je ljudi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare