To je to što me zanima!

Ima sreće: Probio je ogradu i satima visio iznad autoceste

SAD: Vozač je u kamionetu bio sam i pretrpio je lakše ozljede. Policija je potvrdila da je bio pijan, a izmjerena mu je šest puta veća koncentracija od dopuštene
Vidi originalni članak

Muškarac iz Oregona oporavlja se nakon što je u subotu svojim kamionetom probio ogradu mosta i ostao visjeti iznad autoceste. Kako je priopćila lokalna policija, vatrogasci su po dolasku na mjesto nesreće osigurali vozilo kako ne bi palo na prometnu autocestu.

Ubrzo je utvrđeno da je vozač 38-godišnji Matthew Hamilton. U kamionetu je bio sam i pretrpio je samo lakše ozljede. Policija je potvrdila da je Hamilton bio pod utjecajem alkohola, a izmjerena mu je šest puta veća koncentracija od dopuštene. 

Autocesta je bila zatvorena nekoliko sati, a Hamilton je nakon izvlačenja iz vozila uhićen i trenutačno je u pritvoru, piše Examiner.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • radni_nalog 27.11.2012.

    Muškarac iz Oregona oporavlja se u "bolnici" nakon što je u subotu svojim kamionetom probio ogradu mosta i ostao visjeti iznad autoceste. Hamilton je nakon izvlačenja iz vozila uhićen i trenutačno je u "pritvoru"

  • bicozg 27.11.2012.

    meni se cini ko da ga je netko lupio u vugla

  • ijamoramneštoreći 27.11.2012.

    Ovo znači biti na rubu života...jedan poznanik je pričao kako je naišao u okolici Broda na prometnu u kojoj se lik zabio u ogradu mosta, visio glavom prema dolje iz otvorenog auta, a nije mogao ispast jer su mu noge bile priklještene, kad su mu prišli, šok i nevjerica, lik spava i još hrče...

Komentiraj...
Vidi sve komentare