To je to što me zanima!

Ima tek 20 godina: "Nudili su mi dva milijuna dolara za seks"

Jazz Egger kaže da je odbila tu ponudu jer nikada na taj način ne bi mogla prodavati svoje tijelo. No muškarac je bio uporan i pokušavao ju je nagovoriti...
Vidi originalni članak

Jazz Egger, manekenka koja živi u Londonu nedavno je napunila 20 godina. Tvrdi da je u industriji mode normalno da se manekenkama nudi novac za seks. Tvrdi da su joj nedavno ponudili dva milijuna dolara da provede moć s jednim muškim klijentom. Dodaje kako su joj rekli da su dvije poznate manekenke spavale s njim i tako su napredovale u karijeri.

Jazz koja je rođena u Austriji kaže da je prvu ponudu dobila prošlo ljeto. U klubu u Londonu joj je agent ponudio da ode na izlet jahtom po Grčkoj na kojoj će biti i tri bogataša. Jazz tvrdi i da je jedna poznata modna agencija partner kompanije koja joj je nudila posao prostitutke.

Odbila je, ali ju je nakon toga muškarac imena George pozvao na privatnu večeru s poznatim glumcem. Rekla mu je da je model, a ne escort dama, a on joj je onda odgovorio da je to normalno u industriji mode. 

- Nikada ne bih mogla prodavati svoje tijelo na taj način. Iako je George bio jako uporan, odbila sam ga - kaže Jazz. Ona se manekenstvom bavi od svoje 13 godine, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • mstruc3 30.08.2017.

    Za dva milijuna dolara ja bi tri autobusa cura dovezao i to pet puta ljepsih nek kaj je ova! Da su oni tebi nudili dva milijuna mislim da bi uzela bez razmisljanja!

  • pero1111111 30.08.2017.

    tolko nisu nudili ni L. Breni u najboljim danima

  • trooso 30.08.2017.

    bi ti i za krug sa jahtom, a ne za dve milje

Komentiraj...
Vidi sve komentare