To je to što me zanima!

Imaju 24 djece: Sestre i njihova rođakinja dijele istog supruga

Domaćica Vicki sa suprugom Joeom u braku je 22 godine, kao i njezina rođakinja Alina. Njezina sestra blizanka Valerie se obitelji kao treća žena pridružila 2000.
Vidi originalni članak

Osim sličnog izgleda, sestre blizanke Vicki i Valerie Darger dijele i muža. Njihov suprug poligamist Joe (43) osim s njih dvije vjenčao se s i s njihovom rođakinjom Alinom. Mormonska obitelj iz Salt Lake Cityja živi u velikoj obiteljskoj kući s ukupno 24 djece.

Domaćica Vicki sa suprugom Joeom, koji vodi građevinsku tvrtku, u braku je 22 godine. Valerie se obitelji kao treća žena pridružila 2000. godine, piše Daily Mail.

U očima njihove fundamentalističke mormonske religije sve tri žene u braku su jednake. Svaka ima svoju sobu, a Joe se u njima izmjenjuje svaku večer. 

- Činjenica da je Joe oženjen za Vicki uopće mi nije smetala. To sam vidjela kao znak da će i meni biti dobar suprug. I kao tinejdžericama Vicki i meni znali su se sviđati isti muškarci. Mislila sam da bi moglo biti dobro ako se udamo za istog čovjeka, rekla je Valerie koja s Alinom (43) radi u obiteljskom poduzeću za čišćenje.

Vicki je svjesna činjenice da se ljudi osjećaju nelagodno pri pomisli na dvije sestre koje dijele muža, ipak tvrdi da je velika šansa da će mužu, ako mu je dobro s jednom, biti dobro i s drugom sestrom.

Joe je imao 18 godina kada je u isto vrijeme počeo izlaziti s Vicki i Alinom. S njima se vjenčao na zajedničkoj mormonskoj ceremoniji 1990. godine. 

- Čak i našoj zajednici ovakvi brakovi su rijetkost, znali smo da je ovo veliki izazov i odgovornost, rekla je Vicki i dodala da je običaj zajednice da se par prije uzimanja druge žene dokaže u monogamnom braku.

Dugo vremena obitelj se skrivala

Nakon deset godina braka, same Alina i Vicki počele su Joea nagovarati da uđe u vezu s Valerie koja se u to vrijeme razvela od Donalda koji je osim nje imao još pet žena. Privlačnost prema budućem suprugu osjetila je dok je jednu večer sa svoje petero djece bila u domu obitelji Darger. Iako je i sam Joe smatrao čudnom činjenicu da je ona sestra blizanka njegove žene uskoro su se vjenčali. 

Obitelj su zbog poligamije istraživale i državne vlasti, a svoj brak su dugo vremena skrivali. Kako bi pokušali prevladati predrasude o svojoj obitelji i religiji progovorili su prije dvije godine. Iako je poligamija ilegalna u svih 50 saveznih država, oni koji ju prakticiraju gotovo nikada se kazneno ne gone, osim ako ne postoje dokazi o zlostavljanju, prijevari socijalne skrbi ili utaji poreza. 


Idi na 24sata

Komentari 156

  • japanokinez 06.05.2012.

    Ovaj lik nema potrebu varati ženu.

  • NikolinaRicko 06.05.2012.

    bolest!!

  • sjenoviti 06.05.2012.

    To je muz a ne naljepnica....

Komentiraj...
Vidi sve komentare