To je to što me zanima!

Imaju nove tragove u slučaju mrtve djevojčice iz kovčega

Australija: U koferu su pronađeni pokrivač, papuče i baletna haljinica. Majke okupljene na forumu prepoznale su proizvođača haljinice. Istraga i dalje traje
Vidi originalni članak

Policija je došla do novih tragova u istrazi o djevojčici koja je pronađena mrtva u koferu uz autocestu u Australiji. Policajcima je pomogla grupa majki okupljene na forumu koje su prvo prepoznale da se baletna haljinica koja je pronađena u kovčegu prodavala preko interneta. Prodavala ju je internet trgovina za odjeću Cotton On. 

Na kovčegu je, pak, bio znak Lanza. Riječ je o brendu proizvođača prtljage koji je prodavala internet trgovina Strandbags. No takvih kofera više nema u prodaji u cijeloj zemlji. U kovčegu je također pronađen pokrivač veličine 90X90 centimetara sa 25 osmerokutnih zakrpa. Pretpostavlja se da je ručno izrađen iako se ne može isključiti mogućnost da je i kupljen. Pretpostavlja se da tkanina potječe iz trgovine Spotlight fabri. U kovčegu su bile i roza papuče, piše Daily Mail. 

Djevojčica čiji su ostaci pronađeni u kovčegu ubijena je 2007. godine, a bila je stara između dvije i četiri godine. 

Britanska policija je kontaktirala svoje kolege u Australiji kako bi ispitali da mrtva djevojčica možda nije nestala Maddie McCann. No šanse su vrlo male, a osnovno je pitanje kako bi ostaci male Britanke koja je nestala 2007. u Portugalu stigli do Australije. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Arweni@ 30.07.2015.

    "osnovno je pitanje kako bi ostaci male Britanke koja je nestala 2007. u Portugalu stigli do Australije" ?? A tko je postavio to osnovno pitanje? Policija ili novinar? Mogla je u Australiju stići živa s krivotvorenom putovnicom, pa tamo biti prodana, zlostavljana, ubijena... Leš sigurni nitko ne bi švercao.

  • svejedobro 29.07.2015.

    Nadam se da će otkriti krivca i kazniti po onoj staroj "oko za oko, zub za zub"

  • sol 29.07.2015.

    nikada se ne zna dok se ne sazna? sve je moguce jos ako ima netko zalede, samo nac pocinitelja? a zasluga gvatanamo da sve isprica i ceka smrtni kaznu, bar dvije godine sa saznanjem sata kad ce biti smaknut,

Komentiraj...
Vidi sve komentare