To je to što me zanima!

'Imam spremne demografske mjere. Uskoro ih predstavljam'

Dogovorit ćemo se o njihovu predstavljanju. Ja bih voljela da to bude u sinergiji s Vladom, a ako ne bude, onda ću ih predstaviti sama, rekla je u petak predsjednica
Vidi originalni članak

Kroz ove posjete upravo županijama i izmještanja ureda, puno smo naučili o stanju na terenu, koja je problematika, koje su pozitivne mjere koje se poduzimaju, ali i kako bismo doveli do veće stope nataliteta. Postoji praćenje svjetskih i drugih trendova. Mjere su spremne, dogovorit ćemo se o njihovu predstavljanju. Ja bih voljela da to bude u sinergiji s Vladom, a ako ne bude, onda ću ih predstaviti sama, rekla je u petak predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je bila u posjetu Međimurju.

PLENKOVIĆ: 'Nema te države i vlade koja je demografiju riješila preko noći'

Komentirala je i odnose sa Srbijom. 

- Ovo stanje treba smiriti, u interesu je i jedne i druge države da razgovaramo o budućnosti, a ne o prošlosti. Naravno da iz prošlosti imamo otvorena pitanja koja moramo riješiti. Ona se mogu riješiti dijalogom između Hrvatske i Srbije - rekla je Grabar Kitarović, javlja N1 Televizija.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • KOKKYCH 05.05.2018.

    Jedino da svoju djecu vratiš u HR kako si i obećala davnih dana....

  • iskra21 04.05.2018.

    Pa što nisi rodila petero djece i svojim primjerom pokazala kako se brineš za Hrvatsku?! Nego samo dvoje koji će otići u SAD!

  • D E M O N 04.05.2018.

    Em ljudi bježe od HDZ ove vlasti, em im dolazi Sinčić koji je svakim danom sve jači. E moji domoljubi, ne piše vam se dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare