To je to što me zanima!

'Imam tumor i ne liječim se jer želim patiti kao moja Marijana'

Josi Greguriću opet sude zbog proceduralne pogreške. On je prije dvije godine ubio svoju kćer Marijanu (23) jer ju nije mogao gledati kako vegetira i pati u bolovima
Vidi originalni članak

Pred Vijećem Županijskog suda u Sisku u utorak je iz proceduralnih razloga počelo ponovljeno suđenje Josi Greguriću kojeg državni odvjetnik tereti za ubojstvo teško bolesne kćeri Marijane (23). 

- Imam tumor na mjehuru, operirali su me četiri puta. Poslije zadnje operacije u ožujku prestao sam se liječiti. Ne odlazim na propisane terapije, želim da se bolest proširi na druge organe. Želim patiti i umrijeti kao što je patila i umrla moja kćer Marijana, kazao je i dodao da čeka da ga Bog uzme kao i Marijanu. 

Marijana (23) bila je manekenka i sportašica no odjednom se razbolila. 2009. su je počele mučiti glavobolje i liječnici su joj otkrili složenu anomaliju žila u centru mozga. Iako su je operirali tri puta, nisu joj uspjeli pomoći. S operacije u Zagrebu u Sisak se vratila potpuno nepokretna, nije se mogla koristiti ni invalidskim kolicima. Od tada je vegetirala.

Otac je preuzeo brigu oko kćeri i spavao uz njenu postelju sve do 8. listopada 2012. godine kada je kćeri dao lijekove  od kojih je preminula. U to vrijeme i sam se razbolio te mu se razvio tumor mjehura, a nakon svega pokušao se i ubiti. Taj očajnički čin objasnio je time što mu se stislo sve te tri godine u kojima se brinuo o kćeri i obilazio bolničke centre.

Na ročištu je na upit sutkinje osjeća li se krivim, ponovio: Samo Bog može reći jesam li kriv.

Odgovarajući na upit  branitelja, kazao je kako je u očima kćeri iščitavao molbu da je riješi muka.

Izricanje presude je u četvrtak 27. studenog u 9 sati.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • MarioRajan 25.11.2014.

    Nikom nije teze neg je njemu, dajte covjeku mira, mira mu samo treba

  • forumaš 25.11.2014.

    vjerujem da ipak postoji sumnja koja se ponkad pojavi,i pitanje,sto bi bilo da nisam.i to je ono sto ga razara iznutra i to je vece od bilo kakve kazne koju mu netko moze dati

  • 25.11.2014.

    dajte anketu dali je kriv ili ne narodu pa onda sudite covjeku a svaki normalna covjek ovog covjeka bi trebao razumijet za njegove cine.Tuzno i zalosno :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare