To je to što me zanima!

'Imamo veliku šansu pobijediti i na parlamentarnim izborima'

Član izbornog stožera Zorana Milanovića, SDP-ovac Siniša Hajdaš-Dončić izrazio je uvjerenje da SDP nakon pobjede njihovog kandidata na predsjedničkim izborima ima veliku šansu pobijediti i na parlamentarniM.
Vidi originalni članak

"Mislim da će SDP na parlamentarnim izborima dobro proći, mislim da imamo šansu da pobijedimo. Nadam se da ćemo dobiti mogućnost da počnemo bolje i kvalitetnije, nego što radi HDZ, upravljati resursima Hrvatske", kazao je Siniša Hajdaš-Dončić nakon svečanog prijema u povodu pravoslavnog Božića.

ARSEN BAUK O KOLINDI: 'Našem dobrom rezultatu je dosta pridonijela predsjednica'

On vjeruje u dobar rezultat stranke kao i u to da će zadržati unutarstranački mir do izbora. "Parlamentarni izbori su veoma blizu, SDP će ući u parlamentarne izbore jedinstven i mislim da imamo velike šanse da pobijedimo", ustvrdio je.

S obzirom na jučerašnji govor HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović u kojem je pružila ruku novoizabranom predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću, predloživši da se nađu i prije nego što bude službeni prijenos vlasti, novinari su Hajdaša-Dončića upitali postoji li mogućnost da primopredaja vlasti bude ranije, prije veljače.

BANDIĆ MILANOVIĆU: 'Ja sam uvijek spreman na suradnju ako je on bude želio...'

"Sve će to ići svojim tokom. Operativno će na razini stožera dogovoriti te vjerujem da će sve ići vrlo brzo. Ja tu nisam skeptik", kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Ivica Jakić Cule 12.01.2020.

    Mislim da ne, Škoro to lagano dobija, pun je k.. Više i hdz i sdp

  • biberrr 08.01.2020.

    SDP sa Bernarbićem će glatko potuć Plenkijev HDZ,a da li će biti i pobjednik izbora ovisiti će o desnoj Škorinoj koaliciji.

  • 07.01.2020.

    Bez obzira tko će biti na vlasti, jedino i isključivo obrazovani, stručni i nadasve odgovorni ljudi mogu ovu zemlju pomaknuti sa postojećeg dna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare