To je to što me zanima!

Ukrajinac helikopterom sletio kod Karlovca zbog lova: Stigla je i policija, evo o kome je riječ

Lov je navodno organizirala agencija koja se bavi lovnim turizmom, a zbog ovog "izleta" Ukrajinca čeka golema kazna, no vrlo vjerojatno iznos koji će morati platiti neće mu predstavljati problem
Vidi originalni članak

Imućni Ukrajinac s privatnim helikopterom sletio je na njivu u blizini Karlovca, ubrzo pozvana policija, a na mjesto događaja su stigli kriminalistički inspektori PU karlovačke i druge službe zadužene za nacionalnu sigurnost i sigurnost zračne plovidbe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispostavilo se kako je vlasnik helikoptera imućni Ukrajinac koji je otišao u lov, piše Jutarnji list. Riječ je o Igoru Mazepi, generalnom direktoru investicijske tvrtke Concorde Capital.

Prijavljenim letom navodno je stigao u petak iz Italije do Zagreba. Tako je napunio gorivo, bez dozvole je poletio prema Karlovcu gdje je sletio kako bi s društvom otišao u lov na divlje svinje.

POGLEDAJTE VIDEO: UKRAJINAC HELIKOPTEROM SLETIO PORED KARLOVCA 

Lov je navodno organizirala agencija koja se bavi lovnim turizmom, a zbog ovog "izleta" Ukrajinca čeka golema kazna, no vrlo vjerojatno iznos koji će morati platiti neće mu predstavljati problem.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vilim1234 31.10.2023.

    Pa sta ste se nadovezali na njega,pa samo voli ubijati a u Ukrajini je ta sad opasno jer lovina moze uzvrati

  • MateoIvan74 28.10.2023.

    Neće tu biti nikakve kazne , Plenković bi njemu dao i guzice da zatraži.

  • moram reći ... 28.10.2023.

    Dobrodošao Ukrajinski izbjeglico, parkiraj helić i dodi u ponedjeljak do šaltera AP, dat cemo ti kuću, pare i hranu. Naravno i streljivo za lov, to je gratis. Slava Ukrajini 🙏🎆

Komentiraj...
Vidi sve komentare