To je to što me zanima!

Imunološki je u blokadi: 'Sve će se riješiti za možda tjedan-dva'

Takav razvoj događaja očekivan je s obzirom na sporost procesa dokapitalizacije od strane Grada Zagreba , poručio je direktor Imunološkog d. d. Dubravko Kičić
Vidi originalni članak

Prema podacima Fine, račun Imunološkog zavoda je u blokadi. 

- Takav razvoj događaja očekivan je s obzirom na sporost procesa dokapitalizacije od strane Grada Zagreba - poručio je za N1 direktor Imunološkog d. d. Dubravko Kičić. 

O tome tko je podigao zadužnicu, kada i u kolikom iznosu, Kičić nije htio govoriti jer je riječ o "poslovnoj tajni". Očekuje da će se sve riješiti za tjedan-dva kada se ljudi vrate s godišnjih i kada se postupak ubrza. 

Kičić je zaključio da ovo neće imati nikakvog utjecaja na poslovanje društva kojem je na čelu jer su u prošlosti rješavali "ovakav tip blokada".

Direktor očekuje veću inicijativu Grada Zagreba koji presporo vodi čitav postupak dokapitalizacije. No ističe kako ova blokada neće imati nikakvog utjecaja na poslovanje javno zdravstvene ustanove Imunološki zavod.

Svoj komentar je dala i Lidija Jagarinec, povjerenica sindikata EKN-a Imunološkog zavoda, koja je poručila da dvije ustanove ne mogu biti strogo odvojene jer radnici Imunološkog zavoda "rade u nekretnini Imunološkog d.d."

 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • domoljub029 17.08.2018.

    Imunološki čemo zatvoriti jer je stvoren za Komunizma i smrdi na komunizam

  • ivanunited 16.08.2018.

    Grad je kao spor za dokapitalizaciju koju opstruiraju sa svih strana, treba pitati bivše i sadašnje direktore koliko su doprinijeli situaciji u kojoj je danas zavod. Direktore zahvalite gradu na interesu pošto državi istog manjka, ministar trenutno ima važnijih briga. Možda da napravite kakav poslovni plan, ako ništa bar nek vam fasadu stave,..

  • Mateo32 16.08.2018.

    Još da to pokradu i basta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare